Ντουρμισάι αντί Μήτρογλου στην Εθνική Ελλάδος

Ενόψει του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος την Τρίτη 26/3 με την Βοσνία στην Ζένιτσα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός Άγγελος Αναστασιάδης επέλεξε τον επιθετικό του Πανιωνίου, Φιορίν Ντουρμισάι στη θέση του Κώστα Μήτρογλου. 

Ο Κώστας Μήτρογλου αποχώρησε τραυματίας (έχει υποστεί θλάση) από την πρεμιέρα της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στο Λιχτενστάιν για τα προκριματικά του EURO 2020. 

Ο Φιορίν Ντουρμισάι κλήθηκε πρώτη φορά από την Εθνική Ελλάδος με σκοπό να αντικαταστήσει τον Κώστα Μήτρογλου. Ήταν γνωστό το ενδιαφέρον του νεαρού μεν, έμπειρου δε επιθετικού του Ιστορικού να αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδος.

Η αλβανική ομοσπονδία έχει ήδη στείλει στη FIFA το χαρτί που χρειάζεται η ελληνική Ομοσπονδία και την Δευτέρα, 25/03/19, αναμένεται η τελική έκβαση, ώστε να μπορεί να αγωνιστεί ο Ντουρμισάι με την Εθνική Ελλάδος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ