Ντ. Κέρκεζ: «Προετοιμασμένοι για τον Άρη»

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο θα επιδιώξει η ΑΕ Λεμεσού, η οποία θα υποδεχτεί τον Άρη στο ΑΕΚ Αρένα για την ρεβάνς. Το 0-0 του πρώτου αγώνα αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, καθώς ο Άρης, ακόμα και με ισοπαλία – από 1-1 και πάνω – περνάει στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο προπονητής της ΑΕ Λεμεσού, Ντούσαν Κέρκεζ, μίλησε για την αυριανή αναμέτρηση, αποκαλύπτοντας ότι ο Ντόσα Τζούνιορ δεν θα αγωνιστεί, αφού δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Τι δήλωσε:
«Δεν υπάρχει τίποτα καινούργιο, μια βδομάδα μετά στον δεύτερο αγώνα. Προετοιμάστηκε κατάλληλα για να περάσουμε στην επομένη φάση» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για το αν θα παίξει αμυντικά όπως στο πρώτο ματς: «Καλύτερα να ρωτήσετε αύριο μετά την λήξη του αγώνα. Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η εξέλιξη του αγώνα».

Για τις πιθανές αλλαγές στην 11άδα: «Για αλλαγές μόνο ο Ντόσα μέχρι στιγμής, σίγουρα δεν θα αγωνιστεί. Για τα υπόλοιπα, θα δείτε αύριο».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ