Ν. Βακάλης: “Συγγνώμη για την επιλογή του προπονητή”

Τα πράγματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν είναι καλά, αφού ηττήθηκε σε δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι, αυτή την φορά από την Αρμενία, καθιστώντας την πρόκριση στο Euro 2020 πολύ δύσκολη.

Η χθεσινή ήττα έφερε ρωγμές στη σχέση του Αρχηγού της Εθνικής,  Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Άγγελο Αναστασιάδη, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις που παραχώρησαν.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, έκανε μια δημοσίευση, όπου αναφέρθηκε στην τρέχουσα κατάσταση. Συγκεκριμένα, μέσα από την δημοσίευση ζήτησε συγγνώμη για την τελευταία επιλογή στο θέμα του προπονητή, τονίζοντας και το γεγονός ότι όλοι κρίνονται εκ του αποτελέσματος.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση του:

«Ο εγωισμός είναι ένα κακό χαρακτηριστικό του εαυτού μας και πρέπει να το καταπιέζουμε. Ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με το κοινό καλό, πόσο μάλλον όταν αφορά Εθνική ομάδα. Και όταν δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ένας Έλληνας (κυριολεκτικά), που να στηρίζει την λογική σου, τότε κάτι δεν πάει καλά (δεν ψιχαλίζει) και η αξιοπρέπεια πρέπει να υπερισχύσει του εγωισμού.

Σε ότι με αφορά, ζητώ συγγνώμη για το μερίδιο ευθύνης μου. Πίστευα μέχρι και πριν τα 2 παιχνίδια ότι είναι ο μοναδικός που θα μπορούσε να αναστήσει την ομάδα σ’ αυτή την χρονική περίοδο. Αλλά δεν μπορεί να έχουν όλοι οι υπόλοιποι άδικο κ εγώ όχι. Και κρινόμαστε όλοι από το αποτέλεσμα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ