Ξέσπασαν ΟΦΗ, Λεβαδειακός και ΑΕΛ, γκέλα η Λαμία

Με πολλά γκολ έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής μέρας του κυπέλλου Ελλάδος.

Στο « Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ είχε τον απόλυτο έλεγχο κέρδισε με σκορ 3-0 την Νίκη Βόλου. Σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Αραβίδης ο οποίος είχε να σκοράρει από τον Απρίλιο του 2017. Χατ τρικ γι’ αυτόν με γκολ στο 3ο, 30ο και 86ο λεπτό του αγώνα εκ των οποίων το πρώτο και το τρίτο  τα πέτυχε από εκτέλεσε πέναλτι.

Τους πρώτους του βαθμούς πήραν οι «βυσσινοί» με σκορ 4-1 κόντρα στον Ηρόδοτο στον 8ο όμιλο. Σ’ ένα ματς υπεροχής για την ΑΕΛ τα διπλά τέρματα πέτυχαν οι Νούνιτς και Μπαργκάν. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό του αγώνα. Τα υπόλοιπα γκολ μπήκαν στην επανάληψη της αναμέτρησης. Στο 56ο λεπτό ο Μπαργκάν έκανε το 2-0 και στο 63ο μετά από ατομική ενέργεια το 3-0. Τα τέρματα της ΑΕΛ ολοκλήρωσε ο Νούνιτς με φοβερό σουτ στην πλάτη της άμυνας του Ηρόδοτου(4-0). Η μόνη καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο ήρθε στο 79ο λεπτό, όπου ο Μασάδο μετά από εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 4-1.

Ο Λεβαδειακός επίσης δεν συνάντησε κανένα εμπόδιο απέναντι  στον Άρη Αβάτου υπερίσχυσε με 4-0 στον 5ο όμιλο. Το σκορ άνοιξε ο Στανόγεβιτς με κεφαλιά στο 27ο λεπτό του αγώνα. Οι υπόλοιπες φάσεις του αγώνα διαδραματίστηκαν μετά το 75ο λεπτό. Στο 77΄ ο Ιωαννίδης έκανε με ωραίο πλασέ το 2-0. Άλλη μία κεφαλιά του Λιάγκα αυτή τη φορά στο 83΄ ανέβασε το σκορ των γηπεδούχουν σε 3-0. Το τελικό 4-0 ήρθε πάλι από κεφαλιά  αλλά από τον Μητρόπουλο στο 88’.

Τέλος, για τον 2ο όμιλο στο ΔΑΚ Λαμίας, η Λαμία δεν κατάφερε να νικήσει, έπαιξε σχεδόν με την δεύτερη ομάδα και ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Πολύ δυνατά ξεκίνησε η Λαμία με εξαιρετικό κλέψιμο στο 13, βγήκε στην κόντρα ο Καραμάνος και έκανε το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων. Λίγο πριν την αυλαία του ημιχρόνου οι ομάδες περάσανε ισόπαλες στα αποδυτήρια μετά από κεφαλιά του Ρούσσου για το 1-1. Το τελικό σκορ παρέμεινε το ίδιο αφού στο δεύτερο ημίχρονο καμμία από τις δυο ομάδες δεν είχε κάποια καλή φάση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ