Ξανά σε απολογία η ΠΑΕ Παναιτωλικός

Το πειθαρχικό όργανο της Σουπερ λιγκ, καλεσε ξανά σε άδικη απολογία τον Παναιτωλικό. Ο λόγος ηταν συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Αναλυτικά και η ανακοίνωση : ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση : ΠΑΕ Παναιτωλικός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 3/11/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 3/11/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ