Ξανά στην τετράδα η Μίλαν

Η Μίλαν επικράτησε της Κάλιαρι με 3-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A, φτάνοντας στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα με 39 πόντους.

Η Κάλιαρι χάρισε το πρώτο γκολ στους γηπεδούχους, αφού το λάθος του Τσεπιτέλι στο 13’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έβαλε μπροστά στο σκορ τους «ροσονέρι».

Στο 22’ η Μίλαν εβαλέ βάσεις για το τρίποντο, με τον Λουκάς Πακέτα να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στην Ιταλία, αξιοποιώντας ασίστ του Καλάμπρια.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 63′ ( 3-0) από τον Κρίστοφ Πιάτεκ. Ο Πολωνός στράικερ σκόραρε για δεύτερη σερί αγωνιστική για να φτάσει τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (66′ Κόντι), Μουσάκιο, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσιέ, Μπακαγιόκο, Πακέτα, Σούσο, Πιάτεκ (65′ Κουτρόνε), Τσαλχάνογλου (77′ Μπορίνι)

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Σρνα, Πιζακάνε, Τσεπιτέλι, Πελεγκρίνι, Φαράγκο, Ιονίτα (76′ Ντεσπόντοφ), Μπαρέλα, Παντοΐν (68′ Ντεϊόλα), Πέδρο (80′ Μπράνταριτς), Παβολέτι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ