Ξεκίνημα με εργομετρικά στον Παναθηναικό ΟΠΑΠ

Η άφιξη στην Αθήνα των νέων ξένων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ σηματοδότησε και την αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη πρώτη προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν η οποία έχει οριστεί για την Παρασκευή(23/8).

Εν τούτοις όμως τα βάσανα για τους παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη ξεκίνησαν με τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά τέστ μέσω των οποίων το ιατρικό αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας είχε μια πρώτη εικόνα για το επίπεδο της φυσικής κατάστασης.

Παρόντες, πάντως, ήταν και οι Καλάθης, Παπαπέτρου και Παπαγιάννης, οι οποίοι μπορεί να μη βρίσκονται στις πρώτες μέρες της προετοιμασίας, αλλά κλήθηκαν κανονικά και αναχωρούν την Τετάρτη(21/8) για την Κίνα προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων στρέφεται στο ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου με τον Αργύρη Πεδουλάκη να έχει όλο το χρόνο στη διάθεση του ώστε να καταστρώσει τα πλάνα του και και μοντάρει την ομάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ