Ξεκίνημα με ισοπαλία για την Εθνική Κορασίδων

Καλό ξεκίνημα για την Εθνική Κορασίδων στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την οικοδέσποινα Ουγγαρία.

Σκόρερ για τη «γαλανόλευκη» η Παπαθεοδώρου στο 1ο λεπτό, ενώ για τις Ουγγαρέζες σκόραρε η Νάγκι στο 24’.

Η ομάδα του Αντώνη Πριόνα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο, ωστόσο οι Ουγγαρέζες ήταν εκείνες που δημιούργησαν ευκαιρίες και έφτασαν ως την ισοφάριση.

Πριν καν συμπληρωθεί μισό λεπτό αγώνα, η τερματοφύλακας της Ουγγαρίας Χάλα, στην προσπάθειά της να διώξει τη μπάλα, την έδωσε στα πόδια της Ιωάννας Παπαθεοδώρου που με υποδειγματικό πλασέ την έστειλε στα δίχτυα για το 0-1!

Στο 7’ η Βλασιάδου έκανε εντυπωσιακή επέμβαση σε διαγώνιο σουτ της Τσελέρ, ενώ η Ελληνίδα τερματοφύλακας είχε πολύ καλές επεμβάσεις όποτε χρειαζόταν.

Στο 18’ η Πλόνερ εκτέλεσε φάουλ από μακριά, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια η Παπ πλάσαρε άστοχα.

Στο 24’ όμως ήρθε η ισοφάριση. Η Βανέσα Νάγκι έκανε ένα σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 39’ η Ράκου έκανε μια λόμπα στην εξέλιξη της φάσης ενός κόρνερ, με την τερματοφύλακα να μπλοκάρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58’ η Ουγγαρία πίεσε, στην αρχή με ένα φάουλ της Νάγκι που μπλόκαρε η Βλασιάδου και στη συνέχεια ένα πλασέ της Ζέντελι που πέρασε εκτός.

Στο 76’ η Παλάκοβιτς έκανε ένα σουτ που μπλόκαρε η Βλασιάδου, ενώ η Ελληνίδα τερματοφύλακας στο 80’ σταμάτησε δύο σουτ της Τσελέρ και ένα ακόμα της Πάπαϊ στο 89’.

Δεν άλλαξε κάτι στα εναπομείναντα λεπτά και πλέον η ομάδα στρέφει την προσοχή της στον αγώνα κόντρα στη Γεωργία, την Κυριακή στις 17:15.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Αγγλία νίκησε με 8-0 τη Γεωργία.

Ουγγαρία (Ντορότια Σούμι): Χάλα, Φέρντος, Ροθ, Νάγκι Β, Πάπαϊ, Μπουζάς, Τσελέρ, Νάγκι (83’ Σαβάνια), Ζέντελι (70’ Παλάκοβιτς), Πλόνερ, Παπ.

Ελλάδα (Αντώνης Πριόνας): Βλασιάδου, Γρηγοριάδη, Βοριά, Τσουκαλά, Βασιλακάκου, Ξανθή, Μαρκούτσα, Παπαθεοδώρου, Βοϊλά (72’ Ακριβάκη), Παχάκη (86’ Ευθυμίου), Πρίφτη (31’ Ράκου).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ