Ξεκαθάρισε η ΑΕΚ για Μπογέ

Την υπόθεση του Λουκας Μπογέ σχετικά με την πληρωμή των 200.000€ από την Τορίνο, ξεκαθάρισε η ΑΕΚ τονίζοντας πως δεν υφίσταται τέτοιο ενδεχόμενο.

Θυμίζουμε πως το σημερινό δημοσίευμα που ταρακούνησε τα νερά, έγραφε ότι η πρωταθλήτρια υποχρεούται να καταβάλει έξτρα 200.000 ευρώ στην Τορίνο, καθόσον ο Μπογέ θα έπρεπε να παίξει σε 25 αγώνες, όλων των διοργανώσεων για 45 λεπτά.

Ο Μπογέ μέχρι στιγμής μετρά 23 συμμετοχές, όμως μονάχα στις 12 “έπιασε” τα χρονικά όρια που παρουσιάζεται να συμφώνησε η ΑΕΚ με τους Ιταλούς.

Από την πλευρά της η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο ποσό αποτελεί εγγύηση για τον Μπογέ στην περίπτωση που ο Αργεντινός δεν έπαιζε σε κανένα από τα 25 ματς που είχαν συμφωνηθεί κατά τον δανεισμό.

Το προαναφερθέν πoσό, μετά από συμφωνία και των δύο πλευρών, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να διαγραφεί, καθώς ο Αργεντινός άσος απουσίαζε για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω τραυματισμού.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ