Ξεμούδιασμα με νίκη για τον Αστέρα επί της Παναχαϊκής

Ένα ήσυχο απόγευμα είχε η ομάδα της Τρίπολης στην φιλική αναμέτρηση επί της γειτονικής Παναχαϊκής στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης όπου επικράτησε εύκολα με 3-1.

Ο Σάββας Παντελίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής περισσότερο σε παίκτες που δεν έχουν πάρει πολλά λεπτά στα πόδια τους μέχρι ώρας στο πρωτάθλημα αλλά και σε πιο νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως τους Μιχελή, Γλέζο, Κάρδαρη και Ζορμπά.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ρόλε μετά από όμορφη συνεργασία των Μπελόκ και Κώτσιρα.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μαυρία στο 26’, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αμυντική αδράνεια των γηπεδούχων.

Οι κυανοκίτρινη πλευρά έχασε αρκετές ευκαιρίες μέχρι να σημειώσει στο τελευταίο δεκάλπετο της αναμέτρησης τα άλλα δύο τέρματα της. Ο Καλτσάς στο 82’ με ένα φοβερό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρο όπως επίσης κι ο Μανιάς στο 86’ σε τετ-α-τετ πλάσαρε εύκολα και έγραψε το τελικό αποτέλεσμα 3-1.

Το μόνο αρνητικό σε αυτή την αναμέτρηση ήταν ο τραυματισμός του Λούκας Σάλας. Ο 24χρονος Αργεντινός μέσος μόλις είχε επιστρέψει από έναν μεγάλο τραυματισμό που είχε υποστεί και στην πρώτη του εμφάνιση ξανατραυματίστηκε. Μένει τώρα να δούμε την εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των Αρκάδων για το πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση του.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης:  Αθανασιάδης (46′ Παπαδόπουλος), Κώτσιρας (82′ Κάρδαρης), Τασουλής (71′ Μαρτίνεθ), Ματρικάρντι (46′ Μιχελής), Βαγιέντε, Μουνάφο (55′ Γλέζος), Μπελοκ (82′ Ζορμπάς), Σάλας (41′ Μπαστιάνος), Φερνάντες (63′ Καλτσάς), Ρόλε (63′ Τόνσο), Δουβίκας (63′ Μανιάς)

Παναχαϊκή: Σούλης (45′ Καπούταγλης), Σωτηράκος, Τσελεπίδης (85′ Καρμοκόλιας), Πολίμος, Πολυχρόνης (88′ Βασιλόπουλος), Πλέγας (88′ Μαχαίρας), Σταυρόπουλος (63′ Αργυρόπουλος), Μασούρας (77′ Βασιλικόπουλος), Αντωνακόπουλος, Μαυρίας, Μωραΐτης (77′ Βασάρας)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ