Οι εθνικές ομάδες δυσκολεύουν το έργο της Τσέλσι

Όχι έναν, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά συνολικά πέντε τραυματισμούς παικτών της Τσέλσι, υπήρξαν στη διάρκεια των αγώνων των εθνικών ομάδων.

Και οι πέντε αυτοί παίκτες θα χάσουν το παιχνίδι με τη Νιουκάστλ το Σάββατο, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Νησί.

Ο βασικότερος παίκτης από αυτούς τους πέντε, ο Ν’Γκολό Καντέ υπέστη μυϊκό τραυματισμό κατά την διάρκεια της προθέρμανσης του αγώνα της Γαλλίας απέναντι στην Ισλανδία. Δεν αγωνίστηκε τελικά και αναμένεται η πλήρης διάγνωση του προβλήματος του.

Ακόμα ένα πρόβλημα στη μεσαία γραμμή είναι ο τραυματισμός του Ματέο Κόβασιτς που αποσύρθηκε από το παιχνίδι της εθνικής του ομάδας με την Ουαλία στο ημίχρονο, αλλά πιθανότατα δεν είναι κάτι σοβαρό, όπως τόνισε ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κροατίας.

Παράλληλα, ο Αντρέας Κρίστενσεν αποκόμισε κάποιες ενοχλήσεις στην βουβωνική χώρα από το ματς της εθνικής του ομάδας (Δανία) κόντρα στην Ελβετία και θα είναι εκτός μάχης για το ματς με τις “Καρακάξες”.

Όπως επίσης έμειναν εκτός οι νεαροί Ρις Τζέιμς και Τρεβό Τσαλομπά από την Κ21 της εθνικής Αγγλίας λόγω τραυματισμών, με τον πρώτο να έχει μόλις επιστρέψει από μακρόχρονη απουσία λόγω προβλήματος στον αστράγαλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ