Οι «εκρηκτικές» FIRES αποκλειστικά στο Kingsport.gr! (pics &vid)

Μετά από απαίτηση πολλών αναγνωστών, το Kingsport.gr δεν σας χάλασε το χατίρι, βρήκε τις FIRES και σας τις παρουσιάζει, όπως μόνο αυτό ξέρει! Τις συνάντησε στο φυσικό τους χώρο, στο μπασκετικό παρκέ, όπου τις φωτογράφησε και τις γνώρισε καλύτερα…

Οι FIRES φέτος είναι στο πλάι της ομάδας του Λαυρίου, όπου ξεσηκώνουν με την παρουσία τους τον κόσμο στο κλειστό του Λαυρίου και δίνουν ξεχωριστή νότα με τα χορευτικά τους λικνίσματα, σε κάθε αγώνα της Α1 Basket League.

Η ομάδα των FIRES έχει ιδρυθεί από τις αρχές του 2016 από την προπονήτρια της Κάτια Αποστολίδου, η οποία δημιούργησε την ομάδα. Μάλιστα, το όνομα το εμπνεύστηκε η ίδια λόγω της εκρηκτικότητας της ομάδας, καθώς τα μέλη της αποτελείται από επαγγελματίες  χορεύτριες και cheerleaders , οι οποίες έχουν διακρίσεις, η κάθε μία στον τομέα της.

Αποτελείται από τις cheerleaders:

Κάτια Αποστολίδου

Αρχηγός, υπεύθυνη και προπονήτρια των FIRES, τα πάντα όλα… Την γνωρίσατε καλύτερα και πρόσφατα από την φωτογράφησή της στο Kingsport.gr ως «Queen of the Month».

 

Η Κάτια ασχολείται με τον χορό και τον αθλητισμό από μικρή ηλικία και είναι δασκάλα μοντέρνου χορού, προπονήτρια cheerleading, αισθητικής γυμναστικής, ΤRX και personal training. Εκτός από ομορφιά συνδυάζει και γνώση, καθώς είναι απόφοιτη ΑΣΟΕΕ στο τμήμα στατιστικής.

Τόνια Αγγελίδη

Η Τόνια ασχολείται με τον χορό και το cheerleading 6 χρόνια και συνεχίζει… Εκτός από τον χορό, σπουδάζει στο ΤΕΙ Καλαμάτας, διοίκηση μονάδων υγείας και πρόνοιας.

 

Ιωάννα Εβγενοπούλου

Η Ιωάννα ασχολείται με τον χορό από τα 11 της χρόνια και πλέον είναι δασκάλα μοντέρνου χορού και Zumba kids’ instructor. Εκτός από cheerleader στις FIRES, ήταν cheerleader και στο πανελλήνιο τουρνουά beach volley 2017.

 

Ντιάνα Νταβίντοβα

Η Ντιάνα είναι καθηγήτρια χορού και είναι απόφοιτη επαγγελματικής σχολής χορού. Ασχολείται με το cheerleading περίπου 4 χρόνια και είναι ενεργή χορεύτρια σκηνής.

 

Σταυριάννα Στάθη

Η Σταυριάννα ασχολείται με τον χορό και ιδιαίτερα με το cheerleading. Είναι στο 4ο έτος στη Σχολή καλών τεχνών στο τμήμα θεατρικών σπουδών, ενώ την έχει κερδίσει και η σκηνοθεσία, με την οποία ασχολείται, επίσης.

Η ομάδα συμπληρώνεται με τις: Μαρινα Θεοδωρακοπούλου, Τζένη φωτιαδη, Βάσω Χαμακιώτη, Μαρια-ολγα κορδαλη, Ιωαννα Εγκλεζου

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ