Οι “πάνθηρες” έφαγαν τα “καναρίνια”

Για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ, ο Πανιώνιος πήρε βαθιά ανάσα από την νικη με 3-0 από τον Παναιτωλικό ο οποίος βυθίστηκε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο πρώτο μέρος ο Παναιτωλικός μπήκε δυναμικά έχοντας την κατοχή την μπάλας. Όμως ο Πανιώνιος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 16’ με δράστη τον Αραμπούλι. Το γκολ εξετάστηκε και από το VAR  το οποίο έδωσε το πράσινο φως για να πανηγυρίσει η ομάδα του Παπαβασιλείου. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι είχαν απειλήσει με την διπλή ευκαιρία των Αραμπούλι και Παπανικολάου με το δοκάρι και τον Κνετ να σώζουν τα «καναρίνια».

Μετά το 1-0 οι «πάνθηρες» ανέβασαν ταχύτητα πολιορκώντας την άμυνα του Παναιτωλικού, όπου διαχειρίζονταν τις επιθέσεις. Προς το τέλος του αγώνα οι Αγρινιώτες έδωσαν σημεία ζωής με τους Αριγίμπι και Ντίας να μην μπορούν να περάσουν την άμυνα των Νέο Σμυρνιωτών.  Με το 1-0 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χάβου μπήκε όπως και στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο να διαχειρίζεται το υπέρ του σκορ. Στην συνέχεια του αγώνα οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, πιέζοντας την άμυνα του Παναιτωλικού.  Η πίεση του ιστορικού απέφερε καρπούς στο  80’ κάνοντας  το 2-0 με τον Άρτσε, με το γκολ προέρχεται από το χαμένο τετ- α- τετ του Μασούρα .

Στην συνέχεια ο Παναιτωλικός προσπάθησε να ξανά μπει στο παιχνίδι με κύριο εκφραστή τον Αριγίμπι χωρίς αποτέλεσμα. Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Πανιώνιος προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί τα κενά που άφηνε ο Παναιτωλικός, κάτι που συνέβη στο 93’ με δράστη τον Εμμανουηλίδη μετά από την ομαδική προσπάθεια των Τσιλούλη και Κόρμπου . Για τον Παναιτωλικό μελανό σημείο ήταν το 69′ η αναγκαστική αλλαγή του Κνετ λόγο τραυματισμού.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανιώνιος : Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Λυμπεράκης, Κόρμπος, Μασούρας (86′ Ρέντζας), Οικονομίδης, Άρτσε (89′ Τσιλούλης), Παπανικολάου (82′ Εμμανουηλίδης), Αραμπούλι.

Παναιτωλικός: Κνετ (69′ Γιαννακόπουλος), Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Λιάβας, Τσιγγάρας (60′ Μπαϊροβιτς), Ταχάρ, Φυτόπουλος (46′ Ντάλσιο), Αριγίμπι, Ντίαζ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ