Οι πιο όμορφες Ελληνίδες αθλήτριες (Μέρος Β’)

Επιμέλεια Ζωή Κέσκο – Θάνος Φωτόπουλος

Μετά το πρώτο μέρος του αφιερώματος στο kingsport.gr, σας παρουσιάζουμε το δεύτερο μέρος με τις όμορφες Ελληνίδες αθλήτριες που κλέβουν την παράσταση.

Παρακάτω, δείτε και γνωρίστε τις υπόλοιπες αθλήτριες, ώστε να έχετε έναν λόγο παραπάνω για να παρακολουθείτε τα συγκεκριμένα αθλήματα…

Beach Volley

Πηγιάννα Μεθενίτη

Η Πηγιάννα Μεθενίτη μέλος της Εθνικής ομάδας Beach Volley την γνωρίσαμε από την παρουσία της στους πρώτους ευρωπαικούς αγώνες του Μπακού και κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα. Αυτή την φορά όχι με τα καρφιά της, αλλά με την ομορφιά της!

Μπάσκετ

Άσημίνα Κουτσουνούρη

Αθλήτρια και μοντέλο με αναλογίες ιδανικές για να προσελκύσει όλα τα αντρικά βλέμματα. Η ομάδα της ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να υποβιβάστηκε, αλλά η ίδια κέρδισε μια θέση στις καρδιές όλων των άντρων.

Ζωή Δημητράκου

Η πανύψηλη μελαχρινή Θεσσαλονικιά που την θαυμάσαμε στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών δεν φημίζεται μονό για το μπασκετικό της ταλέντο, αλλά και για την εξωτερική της εμφάνιση που είναι ακόμα ένας λόγος για να παρακολουθούμε γυναικείο μπάσκετ.

Εύα Κατωπόδη

Η πανέμορφη Λευκαδίτισσα βάζει τρίποντα στις καρδιές των άντρων με σύμμαχο το καλογυμνασμένο της κορμί και το υπέροχο πρόσωπο της.

Δώρα Παντέλη

Το στοίχημα με το αντρικό κοινό το κέρδισε, πως θα μπορούσε άλλωστε με τέτοια εμφάνιση να συμβεί το αντίθετο.

Άννα Καβάσιλα

Βλέπει τον κόσμο από τα 1.87, γλυκιά, με υπέροχο πρόσωπο και  ένας από τους λογούς που το κλειστό της Εργάνης ήταν πάντα γεμάτο από κόσμο.

Σοφία Βασιλειάδου

Η απόδειξη ότι η Θεσσαλονίκη είναι η πρωτεύουσα της ομορφιάς. Η Σοφία έχει κερδίσει με το σπαθί της μια θέση ανάμεσα στις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο του μπάσκετ.

Χριστίνα Κίτσιου

Συνδυάζει το ταλέντο με την ομορφιά και το αποτέλεσμα είναι θεαματικό. Η πανύψηλη και πανέμορφη Χριστίνα μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα κάθε φoρά που αγωνίζεται με την ομάδα του Πρωτέα.

Αναστασία Σκυλακάκη

To next-generation του γυναικείου μπάσκετ, ταλαντούχα και πανέμορφη. Ιδανικός συνδυασμός, ικανός να καθηλώσει όλους τους άντρες. Η φωτογραφία εξάλλου μιλάει από μόνη της.

Ελεάννα Χριστινάκη

Το χαμόγελο της αφοπλιστικό, οι αναλογίες της ιδανικές και οι μπασκετικες της ικανότητες μοναδικές. Όλα αυτά συνθέτουν ένα «εκρηκτικό» μείγμα, ικανό να ”τινάξει” τα αντρικά βλέμματα και να στρέψει προς το μέρος της καθέ φορά που μπαίνει στο παρκέ.

Νικολίνα Ιωαννίδου

Η Καστόρια δεν έχει να περηφανεύεται μόνο για τον Δημήτρη Διαμαντίδη, καθώς χρόνια τώρα η Νικολίνα Ιωαννίδου διαπρέπει στα ελληνικά παρκέ. Η πανέμορφη Νικολίνα έχει καταφέρει να συνδυάσει την ομορφιά με το ταλέντο και από την νέα χρονιά θα την απολαύουμε με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης, να βάζει τρίποντα στις καρδιές των άντρων.

Πόλο

Μαρία Τσουρή

Η πιο γλυκιά γυναικεία παρουσία του γυναικείου πόλο, η επί χρονιά σύζυγος του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, είναι από τις πιο ωραίες αθλήτριες που έχουν περάσει από το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Άλκηστις Αβραμίδου

Υπέροχη, μοναδική, πανέμορφη… τρία από τα άπειρα επίθετα θαυμασμού που συνοδεύουν την αθλήτρια του Ολυμπιακού σε κάθε της εμφάνιση.

Σκοποβολή

Άννα Κορακάκη

Ο κόσμος γνωρίζει ελάχιστα για το άθλημα της σκοποβολής, η Άννα Κορακάκη μπορεί να γίνει ο λόγος, ώστε όλοι οι Έλληνες άντρες να μάθουν και γιατί όχι, να ασχοληθούν με το άθλημα με την ελπίδα, ότι κάπου μπορεί να την πετύχουν.

Ιστιοπλοϊα

Βιργινία Κραβαριώτη

Η ξανθιά αθλήτρια που σκίζει τα κύματα με το σκάφος της και ολόκληρος ο αντρικός πληθυσμός μένει άφωνος. Η Βιργινία Κραβαριώτη, όμως πέρα από όμορφη γυναίκα, είναι και Ολυμπιονίκης, με τα μετάλλια να κάνουν συλλογή

Στίβος

Ελισάβετ Πεσιρίδου

Κατέβηκε από την Κατερίνη στην Αθήνα, για να κάνει πρωταθλητισμό και αυτό κάνει η Ελισάβετ Πεσιρίδου. Πηδάει τα εμπόδια στα 100 μέτρα και μας κάνει να παραμιλάμε, σε κάθε της κούρσα..

Βούλα Παπαχρήστου

Για την τριπλουνίστρια Βούλα Παπαχρήστου δεν χρειάζεται να αναφέρουμε πολλά.. η ομορφιά της σε σαγηνεύει με την παρουσία της και σίγουρα θα σε κάνει να παρακολουθείς και να περιμένεις με αγωνία κάθε προσπάθεια της.

Αναστασία Φουτσιτζίδου

Εύκολα θα μπορούσε να είναι μοντέλο, αλλά η Συριανή Αναστασία Φουτσιτζίδου επέλεξε τον κλασσικό αθλητισμό, που την κέρδισε άλλωστε. Η Ελληνίδα μάλιστα έχει την 4η καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στο τριπλούν.

Άννα και Ειρήνη Βασιλείου

Είναι αυτό που λέμε δίδυμος πειρασμός. Επέστρεψαν στον χώρο του αθλητισμού και του στίβου πέρυσι, μετά από αποχή 5 χρόνων και χάρισαν όμορφες στιγμές στο άθλημα και στους θεατές του φυσικά!

Νίκη Πανέττα

Η Νίκη Πανέττα είναι η αθλήτρια που έχει δώσει στο τριπλούν άλλο νόημα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια σε κάθε άλμα της και σε κάθε πτώση της αφήνει το κοινό με ανοιχτό το στόμα. Και όχι άδικα.

Λορέλα Μάνου

Οι Ρώσοι έχουν την Γέλενα Ισινμπάγιεβα, αλλά εμείς είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε την Λορέλα Μάνου. Η Ελληνίδα αθλήτρια εκτός από τις εξαιρετικές της επιδόσεις στο άλμα επί κοντώ, σε εντυπωσίαζει τόσο με το ταλέντο της, όσο και με την ομορφιά της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ