Οι Σπερς θέλουν τον Λάσο, για ”πάντα” τον θέλει η Ρεάλ

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς αναζητούν τον προπονητή ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Έτορε Μεσίνα.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς είχε στο πλευρό του εδώ και χρόνια τον Ιταλό προπονητή, αλλά ο τελευταίος πήρε τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στη χώρα του και αναλάβει το πρότζεκτ της Αρμάνι Μιλάνο.

Η θέση λοιπόν στο τεχνικό επιτελείο των «σπιρουνιών» έμεινε κενή και η ομάδα από το Τέξας αναζητά τον αντικαταστάτη του Μεσίνα.

Σύμφωνα με το «encestando» ο Πάμπλο Λάσο είναι πολύ πιθανό να δεχτεί πρόταση προκειμένου να αφήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ.

Κάτι τέτοιο την παρούσα χρονική στιγμή μοιάζει δύσκολο, καθώς ο Ισπανός προπονητής εδώ και χρόνια εργάζεται στη «Βασίλισσα» και έχει συμβόλαιο σε ισχύ.

Μάλιστα ο Χουάν Κάρλος Σάντσεθ, διευθυντής του τμήματος μπάσκετ των πρωταθλητών Ισπανίας μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον έμπειρο τεχνικό.

«Έχω κουραστεί να το λέω, ο Λάσο θα είναι στη Μαδρίτη για όσο καιρό θέλει ο ίδιος. Δεν θα έχουμε ξανά προπονητή σαν αυτόν, ο οποίος μας έδωσε τόσα πολλά. Είναι η ιστορία αυτού του συλλόγου και ένας θρύλος, όπως είναι και η ομάδα. Προβλέπω ότι θα έχει μεγάλο μέλλον εδώ».

Παράλληλα για την υπόθεση του Καμπάτσο υπογράμμισε: «Ο Φακού (Καμπάτσο) είναι Madridista και θα μείνει για πολλά χρόνια. Πιστεύω ότι αυτό είναι αρκετό».

Από τη μεριά του ο Πάμπλο Λάσο απάντησε στο Σάντσεθ λέγοντας: «Είμαι χαρούμενος που τα είπε αυτά. Το μέλλον μου; Δεν βλέπω τόσο πολύ μπροστά, έτσι είμαι, για αυτό νοιώθω μεγαλύτερη περηφάνια για τον δρόμο παρά για τους τίτλους, αλλά είμαι χαρούμενος με τα 17 τρόπαια που έχω. Είμαι εδώ οκτώ χρόνια, δύο τετραετίες και μερικοί πολιτικοί θα έλεγαν ότι είναι αρκετά, αλλά δεν είμαι πολιτικός, είμαι προπονητής».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ