Οι τρεις πιθανοί αντικαταστάτες του Πρίγιοβιτς

Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς είναι πολύ κοντά στο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ, αφού οι Σαουδάραβες δίνουν στον Σέρβο,για τετραετές συμβόλαιο,  κάτι παραπάνω από 20 εκ. ευρώ και ήδη οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου», κοιτάζουν τους επόμενους παίκτες που θα τον αντικαταστήσουν.

Ο πρώτος στη λίστα του ΠΑΟΚ είναι ο Σέρχιο Αραούχο, που έγραψε τη δική του ιστορία με τα χρώματα της ΑΕΚ. Ο δεύτερος λέγεται Φακούντο Φερέιρα, ανήκει στη Μπενφίκα και τρελαίνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου!

Και οι δύο είναι προς πώληση από Λας Πάλμας και Μπενφίκα αντίστοιχα. Ο Αραούχο όμως είναι μια περίπτωση που φτάνει στα 7-8 εκ. ευρώ γιατί οι Ισπανοί δεν το συζητούν για λιγότερα. Ο Φακούντο μπορεί να βρεθεί στην Τούμπα και σαν δανεικός. Απλά εδώ το θέμα έχει να κάνει με το συμβόλαιο του που είναι της τάξης των 2,5 εκ. ευρώ.

Στη μια περίπτωση τα πολλά λεφτά πάνε στην ομάδα. Την άλλη στον παίκτη! Ο Αραούχο έχει το πλεονέκτημα ότι ξέρει άριστα το ελληνικό πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ και τέλος πάντων δεν θα χρειαστεί καμία προσαρμογή. Ο Φακούντο είναι άλλης ποιότητας, και άλλης ικανότητας αλλά φέτος έχει παίξει ελάχιστα (7 συμ, 1 γκολ).

Ο τρίτος της λίστας, βεβαίως, είναι και ο πλέον γνωστός. Αυτός που απασχολεί διαχρονικά τον ΠΑΟΚ εδώ και μία τριετία. Ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Βασιλιάς της Αλ Αΐν έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι, παίρνει σχεδόν 3,5 εκ. ευρώ τον χρόνο από την ομάδα των Εμιράτων και η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι.

Ο κύριος 44 γκολ και 12 ασίστ σε 46 παιχνίδια με την Αλ Αΐν, θέλει κλειστό 3ετές συμβόλαιο για να γυρίσει στα μέρη μας, με 2 εκ. ευρώ τον χρόνο, ενώ για να φύγει τώρα, θα πρέπει να αποζημιωθεί και η ομάδα του. Όλα αυτά, για παίκτη 32 ετών, φαντάζουν «κάπως» στη Θεσσαλονίκη. Και για αυτό υπάρχει σκεπτικισμός.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ