Οι φήμες φουντώνουν… «αντίο» Αρέγκι στην Σαν Μαρτίν

Ο αργεντινός άσος, Αντριάν Αρέγκι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και τις τελευταίες μέρες το όνομα του ακούγεται όλο και περισσότερο. Ο ίδιος ο παίκτης ξεκαθάρισε με δηλώσεις του σε μέσο της χώρας του πως  αποχωρεί από τη Σαν Μαρτίν, τονίζοντας ότι θα μετακομίσει στην Ευρώπη. Επιπλέον ο  Αργεντίνικος Τύπος θεωρεί δεδομένη την μετακίνηση του στην ΑΕΚ και γράφει πως ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

«Με αγάπησαν πολύ εδώ και νομίζω ότι όλοι ξέρουν πόσο δούλεψα για την ομάδα. Πηγαίνω στο Μπουένος Άιρες και δεν νομίζω ότι θα επιστρέψω στο Τουκουμάν μετά το ματς με τη Νίουελς. Θα είναι το τελευταίο μου πριν φύγω. Μίλησα με τον πρόεδρο και του έδωσα τον λόγο μου. Είναι μια καλή πρόταση για τη Σαν Μαρτίν και την Τεμπερλέι. Μου δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να πραγματοποιήσω ένα από τα όνειρα μου και να παίξω στην Ευρώπη. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου δείξατε πάντα και για το γεγονός ότι με κάνατε να νιώθω άνετα. Θα νιώθω πάντα ευγνωμοσύνη. Μια μέρα θα επιστρέψω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο νεαρός μέσος.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Αρέγκι έπαιξε για τέσσερις σεζόν στην Τεμπερλέι πριν αποκτηθεί ως δανεικός από την Σαν Μαρτίν. Ενδιάμεσα, τη σεζόν 2016/17, πραγματοποίησε σύντομο πέρασμα με 6 συμμετοχές από το MLS των ΗΠΑ με τους Μόντρεαλ Ίμπακτ. Στη Superliga της Αργεντινής έχει συνολικά 81 συμμετοχές με 5 γκολ και 3 . Μολονότι δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός έχει σκοράρει τέσσερις φορές με κεφαλιά και μία με πέναλτι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ