Οι Χιλιανοί φέρνουν τη νίκη – Με Σακορ ο ΟΦΗ

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, πριν τον εντός έδρας αγώνα των Κρητικών με την Ξάνθη (03/02, 15:00) για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League.

Άμεσα ενσωματώθηκε στην αποστολή ο Βαγιεμπά Σακόρ, ο οποίος προπονήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και τέθηκε στη διάθεση του Χάιμε Βέρα. Το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ, ο Ρικάρντο Βαζ δεν συμμετέχει στην 19αδα που επέλεξε ο Βέρα.

Ο Χιλιανός τεχνικός που ανακοινώθηκε χθες και επίσημα από την ΠΑΕ ΟΦΗ, στο ντεμπούτο του με τους ασπρόμαυρους, θέλει να φέρει αέρα αλλαγής και η νίκη κόντρα στην Ξάνθη θα είναι η έναρξη της “αντεπίθεσης”.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι οι εξής: Στρέζος, Σωτηρίου, Μπράουν, Γιαννούλης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Παπάζογλου, Μιχόγεβιτς, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Νέιρα, Ναμπί, Σακόρ, Βουό, Ντίνας, Γιακουμάκης.

Χωρίς να έχουμε ιδιαίτερα δείγματα γραφής από το δίδυμο Βέρα, Ισις στον πάγκο του ΟΦΗ, μπορούμε να υποθέσουμε ότι η εντεκάδα δε θα αλλάξει κατά πολύ σε σχέση με τα άλλα ματς.

Σε σύστημα 4-2-3-1 στο τερμα αναμένεται να είναι ο Στρεζος. Στην άμυνα οι Μπράουν, Γιαννούλης, Ποτουρίδης, Μιχογεβιτς. Αμυντικα χαφ οι Ναστος , Μεγιαδο, με τον Ναμπι μπροστά τους. Στα φτερά οι Ντίνας και Νέιρα και στην κορυφή ο Βουό.

Θέση στην εντεκάδα διεκδικούν και οι Σακόρ, Γιακουμάκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ