Ολυμπιακός: Για την πρώτη νίκη κόντρα στη Μπάγερν

Με στόχο την πρώτη του νίκη στους φετινούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε την Μπάγερν Μονάχου για την 3η αγωνιστική (22:00, Cosmote Sports 2).

Οι «ερυθρόλευκοι» που προέρχονται από την ισοπαλία με 2-2 κόντρα στην Τότεναμ και την ήττα με 3-1 από τον Ερυθρό Αστέρα, αναζητούν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο, που μάλιστα θα είναι και η πρώτη τους κόντρα στους βαυαρούς.

Από την άλλη, η Μπάγερν, προέρχεται από δύο νίκες, 3-0 επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά και το εξωπραγματικό 2-7 επί της Τότεναμ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, μιας και είναι εκτός οι Μπενζιά (λόγω της κόκκινης που δέχθηκε στο Βελιγράδι), Τοροσίδης, Βαλμπουενά που είναι τραυματίες, ο Σισέ που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, αλλά και οι Σουντανί και Κούτρης που δεν είναι δηλωμένοι στη λίστα της ΟΥΕΦΑ. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Ξενιτίδης

Έτσι, ο Πορτογάλος τεχνικός προσανατολίζεται σε σχηματισμό 4-3-3 με τον Σα κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί και Τσιμίκα στα άκρα της άμυνας, Σεμέδο και Μεριά. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Καμαρά-Γκιλιέρμε-Μπουχαλάκης, στα άκρα ο Μασούρας με τον Ποντένσε, ενώ στην κορυφή θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Σεμέδο, Μεριά, Αβραάμ, Τσιμίκας, Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Ξενιτίδης, Ποντένσε, Μασούρας, Λοβέρα, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η αποστολή της ομάδας μας για το ματς κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου! / The squad players selected ahead of the match against @fcbayern! ?⚪️⚽️ #Olympiacos #UCL #OLYFCB #FCBayern #SquadList @championsleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ