Ολυμπιακός: Δύο προσθήκες για την ομάδα της Α2

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει βάλει μπρος τον σχεδιασμό της ομάδας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 και είναι έτοιμος να αποκτήσει δύο παίκτες.

Το ρόστερ του Ολυμπιακού για την Ευρωλίγκα είχε ολοκληρωθεί ήδη, με τους «ερυθρόλευκους» πλέον να κάνουν τις κινήσεις τους για να κλείσουν και αυτό που θα συμμετέχει στην Α2, τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Το σύνολο της ομάδας του Πειραιά θα αποτελείται από παίκτες που προέρχονται από την ακαδημία, όπως οι Ζευγαράς, Κολοβέρος, Τσουμάνης και Ποκουσέβσκι (που είχαν εμπειρίες και από την πρώτη ομάδα) τον Αρσενοπουλο και παράλληλα από αθλητές που έχουν εμπειρία από το συγκεκριμένο πρωτάθλημα, ενώ στο προπονητικό σταφ θα είναι οι Τσαλδάρης, Μπάρλος και Κουρμούλης.

Οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν θετικές απαντήσεις από δυο παίκτες, τους Ανδρέα Πετρόπουλο και Βαγγέλη Τζόλο. Τη σεζόν που πέρασε ο 25χρονος Ανδρέας Πατρόπουλος, αγωνιζόταν στην Καστοριά ως σμολ φόργουορντ, ενώ στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των Ιωνικού Νίκαιας, Πανιωνίου και Δόξας Λευκάδας. Ο δεύτερος είναι 27 ετών, αγωνίζεται ως γκαρντ και ξεκίνησε την καριέρα του στην ΑΕΚ για να ακολουθήσουν αργότερα οι Φιλαθλητικός, Ίκαρος, Εθνικός, Κύμη, Δόξα Λευκάδας και πέρυσι Ερμής Αγιάς.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν «κλείσει» ήδη και τον Παναγιώτη Τσάμη, ο οποίος αγωνίστηκε με την Εθνική στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 που έγινε στον Βόλο, ενώ είναι πολύ πιθανό να έχουν στη σύνθεσή τους και τον γιο του Αργύρη Καμπούρη, Νίκο.

Τέλος, οι Πειραιώτες είναι σε συζητήσεις με τον Βασίλη Χρηστίδη του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά και με τον έμπειρο Πέτρο Νοέα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ