Ολυμπιακός: «Καταγγελίες για προσπάθεια προβοκάτσιας στο ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Κόσμια συμπεριφορά από τους οπαδούς της ομάδας στο κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ ζητούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου οι ερυθρόλευκοι τονίζουν πως δέχτηκαν ανώνυμες καταγγελίες για προσπάθεια προβοκάτσιας και παράλληλα τονίζουν πως όποιοι οπαδοί παρατηρήσουν την οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση να απευθυνθούν στον πλησιέστερο άνθρωπο ασφαλείας του γηπέδου.

Αναλυτικά:

“Αύριο γεμίζουμε το Ναό του ποδοσφαίρου, για να ζήσουμε όλοι μια ποδοσφαιρική γιορτή.

Μετά από ανώνυμες καταγγελίες, για προσπάθεια προβοκάτσιας, με εκτόξευση φωτοβολίδας ευθειάς βολής, ή αντίστοιχης ενέργειας, όλοι οι φίλαθλοί μας πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

Έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα, για να προστατεύσουμε την ομάδα μας, από οποιαδήποτε κακόβουλη ενέργεια και δεν απαντάμε σε πιθανές προκλήσεις.

Αν παρατηρήσετε οτιδήποτε, που μπορεί να χαλάσει τη γιορτή του ποσοσφαίρου, απευθυνθείτε άμεσα στον πλησιέστερο άνδρα της εταιρείας φύλαξης, ή της ΕΛ.ΑΣ. για να το αναφέρετε.

Χαιρόμαστε το παιχνίδι και προστατεύουμε την ομάδα μας, το γήπεδο και την ακεραιότητά μας!”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ