Ολυμπιακός: Κλειστά τα γραφεία της ΚΑΕ λόγω κορωνοϊού

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε πως τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά για λόγους προστασίας της υγείας λόγω της πανδημίας, αλλά η λειτουργία της θα συνεχιστεί με κατ’ οίκον εργασία.

Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι τα γραφεία της θα παραμείνουν κλειστά, εφαρμόζοντας την κατ’ οίκον εργασίας και ακολουθώντας στην πράξη το “Μένουμε Σπίτι”, μότο που αποτελεί κρατική απόφαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ερυθρολεύκων:

“Σεβόμενη τις Κρατικές αποφάσεις και βάζοντας πάνω από όλα την υγεία των εργαζομένων της, αλλά και των συνανθρώπων μας, η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της για όσο χρειαστεί.

Παρόλα αυτά, η λειτουργία της δεν θα σταματήσει, καθώς θα εφαρμοστεί η κατοίκον εργασία. Τα στελέχη της ΚΑΕ θα είναι διαθέσιμα στα κινητά τους τηλέφωνα και στα email για οποιαδήποτε επικοινωνία”.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ