Ολυμπιακός: Με Μπαρτζώκα για το νέο ξεκίνημα κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα στην αρχή της δεύτερης θητείας του στο Λιμάνι, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στο ΣΕΦ (21:00) για τη 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη στη Βαλένθια έμειναν ζωντανοί στην διεκδίκηση της οκτάδας. Συγκατοικούν μεν στην δωδέκατη θέση με Φενέρμπαχτσε και Μπασκόνια με 7-11, ωστόσο ο όγδοος Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στο 9-9. Επιπλέον ο Ολυμπιακός έχει ένα αρκετά βατό πρόγραμμα μπροστά του, με Μπάγερν (εντός), Ζενίτ (εκτός), Μπασκόνια (εντός) και Ζαλγκίρις (εκτός) και αν το αξιοποιήσει στο έπακρο μπορεί να αποκτήσει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στην διάθεσή του έντεκα παίκτες, με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ που νιώθει αρκετά καλύτερα να είναι έτοιμος να προσφέρει για περισσότερα λεπτά. Η Άλμπα, που μοιράζεται την τελευταία θέση με Ζαλγκίρις και Ζενίτ (5-13), δεν θα έρθει στο Φάληρο για… τουρισμό. Ο Αΐτο Ρενέσες αυτή τη φορά έχει γεμάτο οπλοστάσιο, καθώς οι Πέιτον Σίβα, Τάιλερ Κάβανο και Γιοχάνες Τίμαν έχουν αποθεραπευτεί, ενώ μοναδικός απών είναι ο Στέφαν Πένο.

Οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Σερβία) και Σέρτζιο Σίλβα (Πορτογαλία) θα είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ