Ονειρεύεται Ευρώπη η Μονπελιέ

Για την 27η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος η Μονπελιέ αντιμέτωπισε την Μπορντό στην έδρα της δεύτερης και νίκησε με 1-2.
Η Μονπελιέ ανέβηκε στην 7η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς ενώ ηττημένη Μπορντό έμεινε στους 32 πόντους και στην 13η θέση.
Η Μονπελιέ άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό με τον Λασνέ. Ο Ντελόρτ έκανε μια όμορφη ατομική ενέργεια, από τα αριστερά γύρισε την μπάλα στην περιοχή εκεί που ο επερχόμενος Λασνέ με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Η Μπορντό βρήκε όμως απάντηση λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 35′ με τον Μπάσιτς.
Ο Καραμό έκανε κούρσα από τα δεξιά πάσαρε στον αμαρκάριστου Ντε Πρεβίλ που ήταν εκτός περιοχής, το σουτ του ήταν κακό αλλά για καλή του τύχει κόντραρε στο Μπάσιτς και έτσι ήρθε στα ίσια η αναμέτρηση.
Η Μονπελιέ πήρε την νίκης με το τέρμα του Κονγκρέ στο 51′. Η Μονπελιέ εκτέλεσε κόρνερ ο Κόζα πήρε την κεφαλιά εκεί που ήταν ο Κονγκρέ και έδωσε την νίκη στην ομάδα του Ζαλαριάν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ