”Οργιάζουν” οι Ιταλοί για Γκουαρντιόλα και Γιουβέντους.

Ιταλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για δεδομένη μετακίνηση του Πεπ Γκουαρντιόλα στην ”γηραιά κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου, με την πλευρά του Πεπ και της ”Γιούβε” να παραμένουν προς το παρόν σιωπηλές.

Δε λένε να κοπάσουν τα σενάρια για οριστική συμφωνία μεταξύ του Ισπανού ”αστέρα των πάγκων” και της ομάδας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Κάτι που αρχικά φάνταζε ως ένα κλασικό καλοκαιρινό… ”παραφουσκωμένο” ιταλικό δημοσίευμα, πλέον έχει πάρει διαστάσεις μυστηρίου για το ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης. Ο ”μαέστρος” της Μάντσεστερ Σίτι, που έσπασε κάθε ρεκόρ στη θητεία του στους ”μπλε” του Μάντσεστερ, είναι λογικό να αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του, που δε θα ήταν άλλη από το να φέρει στο Τορίνο την πολυπόθητη κούπα με τα ”μεγάλα αυτιά”. Όσο όμως δεν επισημοποιείται τίποτα, τόσο θα μεγαλώνει το”πέπλο” μυστηρίου γύρω από αυτόν.

Σύμφωνα με το ομολογουμένως αξιόπιστο πρακτορείο ειδήσεων στην Ιταλία, ”AGI”, υπάρχει και προγραμματισμένη ημερομηνία για την άφιξη του 48χρονου τεχνικού στο Τορίνο και αντικατάσταση του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Όπως ισχυρίζονται, στις 14 Ιουνίου θα… ”πέσουν” οι υπογραφές, γι αυτό και έχουν ακυρωθεί αναιτιολόγητα οι ξεναγήσεις στο μουσείο της ομάδας.

Θα κάνουν άραγε οι ”μπιανκονέρι” το ”κόλπο γκρόσο” της χρονιάς; Θα γίνει ο Πεπ Γουαρντιόλα ο πρώτος κόουτς που θα έχει προπονήσει και Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο; Υπομονή μέχρι τις 14 Ιουνίου…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ