Οριστική απαγόρευση μεταγραφών από την FIFA στον Άρη

Ποινή απαγόρευσης μεταγραφών επέβαλε η FIFA στην ΠΑΕ Άρης με την απόφαση να είναι οριστική.

Η συγκεκριμένη ποινή φέρνει τα “πάνω κάτω” στον προγραμματισμό των “κιτρινόμαυρων”, οι οποίοι είχαν ένα πλάνο που περιλάμβανε κινήσεις ενίσχυσης για τον Ιανουάριο αλλά και αποδεσμεύσεις. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία άλλαξε την στάση της και πλέον δεν αναγνωρίζει ότι πρόκειται για νέες αθλητικές ανώνυμες εταιρίες και επί της ουσίας νέα “νομικά πρόσωπα”, ενώ επί σειρά ετών θεωρούσε πως οι παλιές ΠΑΕ δεν θα μπορούσαν να μεταφέρουν χρέη.

Για αυτόν τον λόγο επέβαλε την ποινή απαγόρευσης μεταγραφών η FIFA στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, η οποία ξεκαθάρισε στην ΕΠΟ πως η απαγόρευση ισχύει και πρέπει να εφαρμοστεί. Ο Άρης προσπαθεί να βρει κάποια λύση για το εν λόγω πρόβλημα και αυτό δεν μπορεί να γίνει μέσω μηνυμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την Παγκόσμια. Πρέπει να γίνει συνάντηση του νομικού επιτελείου της ΠΑΕ Άρης με το αντίστοιχο της FIFA έτσι ώστε να προσκομίσει όλα τα νομικά έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν ότι είναι τελείως διαφορετική η εταιρία που έχει τις οφειλές απέναντι σε παίκτες όπως οι Σιστόν, Ούμπιντες και Πορτίγια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ