Οριστική δικαίωση για Λάζαρο μετά από μάχες 7 μηνών

Η τελική δικαίωση για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ήλθε σήμερα από το Διαιτητικό Δικαστήριο. Μετά από επτά μήνες περιπετειών, όπου η ΑΕΚ επιχείρησε να προκαλέσει προβλήματα στον διεθνή ποδοσφαιριστή, ζητώντας την τιμωρία του με την κατάθεση ενός πέρα ως πέρα άκυρου συμβολαίου, το ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο δικαίωσε τον Λάζαρο.

Συγκεκριμένα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, απέρριψε τις προσφυγές των δύο ΠΑΕ κι έκανε αντίστοιχα δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση υπέρ του ποδοσφαιριστή, από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμοιβομένων Ποδοσφαιριστών.

Η ΑΕΚ ζητούσε να επιβληθεί πρόστιμο στον Ολυμπιακό και στον Χριστοδουλόπουλο, ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του παίκτη σε επίσημες υποχρεώσεις για έξι μήνες και απαγόρευση μεταγραφών των Πειραιωτών για δύο μετεγγραφικές περιόδους.

Ο Ολυμπιακός ζητούσε τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο μετεγγραφικές περιόδους.

Η υπόθεση είχε αρχίσει στα πειθαρχικά δικαστήρια το περασμένο καλοκαίρι όπου ο Λάζαρος είχε δικαιωθεί στην Πρωτοβάθμια ΕΕΟΔ, όπου δόθηκε η μεγαλύτερη μάχη. Στη συνέχεια η ΑΕΚ επιχείρησε ν’ ανατρέψει την κατάσταση στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Εκεί η υπόθεση του Λάζαρου εκδικάστηκε δύο φορές με διαφορετική σύνθεση.  Ο Χριστοδουλόπουλος κέρδισε παντού, καθώς τα νομικά του επιχειρήματα, παρά τη δυσκολία της υπόθεσης ήταν αδύνατο να καταρριφθούν. Πλέον η δικαίωση του διεθνή ποδοσφαιριστή είναι οριστική και αμετάκλητη και ο Χριστοδουλόπουλος απρόσκοπτα πλέον θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ