Οταμέντι: «Έχουμε περιθώρια βελτίωσης»

Ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Γουλβς, ο Νίκο Οταμέντι πιστεύει ότι η ομάδα του έχει ξεκινήσει εξαιρετικά τη σεζόν.

Παρόλο που βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, έχοντας έναν λιγότερο αγώνα, οι παίκτες του Γκουαρντιόλα βλέπουν κάθε παιχνίδι ως τελικό.

«Τα πάμε καλά».

«Πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά σαν τελικό. Πρέπει να παλεύουμε για τους τρεις βαθμούς κάθε φορά, να παλεύουμε να φτάσουμε μακριά σε κάθε διοργάνωση».

«Δίνουμε το 100% για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω η σεζόν να έχει ένα αίσιο τέλος. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει. Κάθε σεζόν είναι διαφορετική, αλλά σε αυτήν τα πάμε καλά».

«Έχουμε ακόμη πολλά πράγματα στα οποία μπορούμε να βελτιωθούμε»
«Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών όμως τα βγάζουμε πέρα και πλέον κοιτάμε να συνεχίσουμε την καλή μας φόρμα και με τη Γουλβς».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ