Ουζουνίδης: «Δε νομίζω ότι απομακρύνεται η δεύτερη θέση»

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης έμεινε ευχαριστημένος από την  απόδοση των παικτών του, αλλά οχι από το αποτέλεσμα. Επίσης, τόνισε πώς δεν απομακρύνεται η δεύτερη θέση και έστρεψε την προσοχή του στο ματς κυπέλλου με τον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ΑΕΚ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου:

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι με μια μεγάλη απόκρουση του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ στην πρώτη στημένη φάση, που είχαμε πει ότι είναι το δυνατό του κομμάτι. Στο πρώτο ημίχρονο μας έλειψαν οι παίκτες μέσα στην περιοχή, αλλά στο δεύτερο το διορθώσαμε με τις κινήσεις που κάναμε. Ισως μας έλειψαν τα καλύτερα χτυπήματα στις σέντρες και λίγο η αποφασιστικότητα. Ηταν λογικό να παίξει ο ΠΑΟΚ με τόσους παίκτες πίσω, αλλά είχαμε υπομονή, γυρίσαμε καλά τη μπάλα.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι αφού θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες δεν έβγαλαν πράγματα στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς του κυπέλλου (σ.σ. Πέμπτη με Ατρόμητο).

Θεωρώ ότι φέραμε σωστά τη μπάλα στην περιοχή, αλλά παίζει ρόλο και η ικανότητα του αντιπάλου. Είχαμε και σουτ έξω από την περιοχή που τα μπλόκαραν οι αμυντικοί. Όταν οι αντίπαλοι παίζουν με τόσους παίκτες πίσω, η λογική λέει να γυρίσει η μπάλα.

Δε νομίζω ότι απομακρύνεται η δεύτερη θέση. Εχει ακόμα πολλά παιχνίδια.

Θα μπορούσε να έχει άλλη εξέλιξη το ματς αν είχε δοθεί το πέναλτι στο 20΄, αλλά δεν θέλω να μείνω σ΄αυτή τη φάση. Εμείς θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ