Ουνικάχα Μάλαγα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Φράνσις Αλόνσο

Η Ουνικάχα Μάλαγα ενημέρωσε επίσημα πως βρέθηκε μέλος της ομάδας θετικό στον κορονοϊό, λίγες ημέρες πριν οι ομάδες της ACB επιστρέψουν στη δράση, με τον Φράνσις Αλόνσο να επιβεβαιώνει μέσω των social media πως είναι αυτός.

Η φετινή σεζόν της ισπανικής λίγκας αναμένεται να ολοκληρωθεί στην Βαλένθια με τουρνουά 12 ομάδων, το οποίο πρόκειται να ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου. Φυσικά, τα μέλη των ομάδων υποβάλλονται σε τεστ για τον κορωνοϊό και έγινε γνωστή η ύπαρξη κρούσματος στην Μάλαγα.

Οι Ανδαλουσιάνοι εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνουν για τη συγκεκριμένη εξέλιξη

Αναλυτικά, η επίσημη ανακοίνωση της Μάλαγα:

«Η Unicaja Basketball θέλει να ανακοινώσει ότι, μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε όλα τα μέλη της ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Βαλένθια για την τελική φάση της Endesa League, έχει εμφανιστεί μια ασυμπτωματική θετική υπόθεση.

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, έχουν παρθεί όλα τα αυστηρά μέτρα που αναφέρονται στο πρωτόκολλο του CSD και της Ένωσης Ιατρών Μπάσκετ σε συνεργασία με την ACB και αυτό το άτομο έχει απομονωθεί από την ομάδα.

Η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις περιμένοντας να μεταβεί στη Βαλένθια την επόμενη Πέμπτη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ