Ουσιαστικός ο Αστέρας, καθάρισε τον OΦΗ

Με το δεξί ξεκίνησε στο σπίτι του τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2020 ο Αστέρας Τρίπολης επικρατώντας επί του ΟΦΗ με 2-0 χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι του Μπαράλες.

Αρκετά νωχελικό το πρώτο μέρος με τον ρυθμό να μένει σε χαμηλά επίπεδα και τις δύο ομάδες να παράγουν από ελάχιστες έως μηδαμινές φάσεις προς τις αντίπαλες εστίες.

Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου ο Μαρκ Φερνάντες έκανε το σουτ, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Γιαννούλη και τον Σιδηρόπουλο να δείχνει σωστά το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Μπαράλες όπου και ευστόχησε απέναντι στον Σωτηρίου γράφοντας το 1-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας μπήκε αρκετά δυνατά και λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματα του με το καλημέρα χάρη στις καλές ευκαιρίες των Μαρκ (47′) και Βαλιέντε (50′).

Στο 82′ σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Λουίς Φερνάντεθ έκανε ένα σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής με τον Σωτηρίου να εκτινάσσεται και να κάνει μια εξαιρετική επέμβαση.

Ο Σεμέδο εν συνεχεία απείλησε με ένα σουτ το οποίο πέρασε λίγο δίπλα από την περιοχή του Παπαδόπουλου.

Στο 86′ ο Ριέρα ανατράπηκε από τον Μεγιάδο με τον Σιδηρόπουλο να εξετάζει την φάση μεσω AR και να καταλογίζει το πέναλτι υπέρ του Αστέρα.

Ο Μπαράλες ανέλαβε την εκτέλεση ευστοχώντας με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη μιας και παίκτες είχαν μπει από πιο νωρίς μες την περιοχή.

Και στην επανάληψη όμως ο Χερόνιμο ευστόχησε και για τρίτη φορά σήμερα απέναντι στον πορτιέρο του ΟΦΗ.

Πλέον ο Αστέρας Τρίπολης παραμένει 12ος αλλά με 18 βαθμούς στο σύνολο ενώ ο ΟΦΗ έπεσε στην 7η θέση με 23 βαθμούς.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ανχελ,Σουάρεθ, Ματρικάρντι, Βαλιέντε,Μουνάφο(72′ Μπ. Φερνάντεθ), Σίτο(67′ Ριέρα), Λουίς Φερνάντεθ(82′ Ιγκλέσιας), Μαρκ Φερνάντες, Μπαράλες.

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Κουτρουμπής, Νέιρα(89′ Νάστος), Σεμέδο, Γιαννούλης, Μπραντάο, Βαζ(72′ Φερέιρα), Στάικος(81′ Μάνος), Μιγκέλ Αλμπέρτο, Κοροβέσης, Μπράουν.

 

Κίτρινες κάρτες: Μουνάφο(68′), Ματρικάρντι(76′)/Γιαννούλης(45’+2), Κουτρουμπής(71′), Νάστος(90’+2)

Κόκκινες κάρτες: -/-
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Λ.Δημητριάδης, Κουρομπύλια
Τέταρτος: Ανδριανός
VAR: Γκορτσίλας
ΑVAR: Σαμοΐλης

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ