ΟΦΗ: Με Ζοάο Βίκτορ για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΛ

Για την 22η αγωνιστική της Super league, ο 6ος ΟΦΗ υποδέχεται απόψε (17.15) την 10η Λάρισα στο Γεντί Κουλέ, με τη διαφορά που τους χωρίζει να είναι στους τρεις βαθμούς και με τον νικητή να παίρνει πλεονέκτημα για την είσοδο στα πλέι-οφ.

Οι παίκτες του ΟΦΗ θα τιμήσουν τον χαμό του Δημήτρη Παπαδόπουλο, ενός εκ των αρχισκόρερ στην ιστορία του ΟΦΗ, αλλά και προπονητή, με τους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Σίμου να αναμένεται να φορέσουν μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους.

Επίσης κατόπιν συνεννόησης των Κρητικών με τη Λάρισα, οι δύο ομάδες συμφώνησαν να τιμήσουν την μνήμη του Κόμπι Μπράιαντ, και έτσι ο χρόνος στα πρώτα 24 δευτερόλεπτα θα «παγώσει».

Στα αγωνιστικά των Κρητικών, ο Νίκος Μαρινάκης προπονήθηκε και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Σίμου, ενώ το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΟΦΗ αναμένεται να κάνει και ο Ζοάο Βίκτορ. Οι Σακόρ και Γιαννούλης δεν κατάφεραν να συμπεριληφθούν στην αποστολή.

Η αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζεται από τους: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Braun, Μαρινάκης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Victor, Mellado, Neira, Στάικος, Nabi, Souza, Semedo, Τσιλιανίδης, Vaz, Figueiredo, Μάνος

Από την πλευρά της ΑΕΛ, ο Μιχάλης Γρηγορίου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζονται οι Κάτσε, Καρανίκας και Μπέρτος, ενώ την επανεμφάνισή του με τη φανέλα της ΑΕΛ θα κάνει ο Γιάννης Μασούρας.

Στην αποστολή της ΑΕΛ συμπεριλήφθηκαν οι: Κρίστινσον, Νάγκυ, Αλί Γκαζάλ, Βινίσιους, Ζίζιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μούζεκ, Μπούστος, Νούνιτς, Ουάρντα, Σεσέροβιτς, Ηλιάδης, Μασούρας, Μιχαήλ, Μπάλλας, Μιχαήλ, Μόρας και Παπάζογλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ