ΟΦΗ: Να κάνει την ολική ανατροπή

Η ώρα για το πιο κρίσιμο ματς της φετινής σαιζόν για τον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης φτάνει, αφού σήμερα (19:00) οι Κρητικοί υποδέχονται τους Αρκάδες για την 29η αγωνιστική της Σούπερλιγκ. 

Το Γεντί Κουλέ είναι έτοιμο να ανοίξει τις πόρτες του για να υποδεχθεί ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει εν πολλοίς την υπόθεση παραμονής. Για να γίνει κατανοητό, υπενθυμίζουμε ότι η 13η θέση οδηγεί σε αγώνα μπαράζ για την παραμονή. Πριν την αναμέτρηση ο ΟΦΗ βρίσκεται στην 13η θέση με 28 βαθμούς και ο Αστέρας Τρίπολης στην 14η θέση με 29 (όσους έχει και η Ξάνθη).

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι οι “ασπρόμαυροι” θέλουν να εκμεταλλευτούν το Γεντί Κουλέ και να πάρουν τη νίκη όπου μπορεί να τον φέρει 2 θέσεις πάνω από τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ.

Στην προσπάθεια αυτή αναμένεται να συμβάλλουν  οι φίλαθλοι του ΟΦΗ με έντονη και ισχυρή παρουσία στις εξέδρες του “Θ.Βαρδινογιάννης” αφού έως το Σάββατο το βράδυ είχαν “φύγει” πάνω από 2.500 εισιτήρια και σε συνδυασμό με τα 2000 διαρκείας δείχνουν ότι το γήπεδο θα είναι ασφυκτικά γεμάτο.

Στα αγωνιστικά ζητήματα, ο Χάιμε Βέρα θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μιχόγεβιτς, Σακόρ και Νέιρα. Οι δύο πρώτοι  αν και προπονήθηκαν κανονικά, κρίθηκαν ανέτοιμος και έμειναν εκτός αποστολής. Ο Χουάν Νέιρα συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τον Παναθηναϊκό έτσι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Δημήτρης Κομεσίδης συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Γιάννης Δερμιτζάκης, ενώ οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Πάτρικ Βουό έκαναν θεραπεία.

Στην αποστολή του ΟΦΗ συμμετέχουν οι: Σωτηρίου, Στρέζος, Κυριακίδης, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Οικονόμου, Ντίνας, Βαζ, Σόουζα, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Μπράουν, Αργυρόπουλος, Μεγιάδο, Ναμπί, Κοροβέσης, Σάσι, Νάστος, Πέρσον.

Οι Χιλιανοί τεχνικοί του ΟΦΗ προσανατολίζονται στο να μην αλλάξουν πολλά σε σχέση με το ματς με τον Παναθηναϊκό. Έτσι, αναμένεται να παρατάξουν τους “ασπρόμαυρους” με σύστημα 4-2-3-1. Ο Σωτηρίου θα είναι στο τέρμα. Στην άμυνα από δεξιά θα είναι οι Μπράουν, Ποτουρίδης, Γιαννούλης και Κοροβέσης. Αμυντικά χαφ οι Νάστος, Μεγιάδο και μπροστά τους ο Ναμπί. Στα φτερά της επίθεσης οι Βαζ και Φερέιρα Σόουζα και ο Γιακουμάκης στην κορυφή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ