ΟΦΗ-Πλατανιάς: Ένα ματς, μια κατηγορία

Όλα για όλα θα τα παίξουν ΟΦΗ και Πλατανιάς στην αναμέτρηση που θα κρίνει τη μία θέση στη Σούπερλιγκ 1,  με το ματς να διεξάγεται στο “Γεντί Κουλέ” στις 19:00 με τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova.

Οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά θα παίξουν για δύο αποτελέσματα, αφού οποιαδήποτε ισοπαλία (το 0-0 πάει το ματς στην παράταση) του δίνει την άνοδο στη Σούπερλιγκ, ενώ ο ΟΦΗ θα κυνηγήσει νίκη και μόνο νίκη

Ο Πλατανιάς βρίσκεται από χθες στο Ηράκλειο όπου θα φιλοξενηθεί από τους ασπρόμαυρους στη ρεβάνς του 0-0 των Περιβολίων. Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί και αυτό θέλουν να δείξουν από την αρχή του ματς, όμως οι απουσίες των Γιαννούλη (συμπλήρωσε κάρτες), Μιχόγεβιτς, Ποτουρίδη, Δεληγιαννίδη θα κάνουν πιο δύσκολο το έργο της ομάδας του Βέρα, καθώς θα αγωνιστεί με άμυνα ανάγκης.

Αντίθετα, ο Φελίπε Φερέιρα τέθηκε κανονικά στη διάθεση του Χιλιανού τεχνικού αλλά η συμμετοχή του στην εντεκάδα είναι αμφίβολη. Στην αποστολή μπήκε και ο Βουό μετά από καιρό.

Ο Χάιμε Βέρα δεν πρόκειται να αλλάξει το σχηματισμό του ΟΦΗ σε σχέση με το ματς της Κυριακής, όμως πρόκειται να γίνουν αλλαγές στα πρόσωπα. Το σύστημα θα παραμείνει, λοιπόν, 4-2-3-1. Ο Σωτηρίου θα είναι στο τέρμα. Στην άμυνα οι Κοροβέσης και Μπράουν πλάγιοι μπακ. Στα στόπερ ο Παπάζογλου με παρτενέρ τον Νάστο. Αμυντικά χαφ οι Μεγιάδο, Νέιρα και μπροστά τους ο Ναμπί. Στα πλάγια θα αγωνιστούν Ρικάρντο Βαζ και Σάσι, ενώ στην κορυφή θα παίξει ο Γιακουμάκης.

Θέση στην εντεκάδα διεκδικούν και οι Ντίνας, Σακόρ και Φερέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή του ΟΦΗ: Στρέζος, Σωτηρίου, Αργυρόπουλος, Παπάζογλου, Κοροβέσης, Μπράουν, Σακόρ, Νάστος, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Κουτσιανικούλης, Γιακουμάκης, Βαζ, Σάσι, Φερέιρα Σόουζα, Βουό, Πέρσον.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) με βοηθούς τους Κούλα Χασάν από το Σύνδεσμό Ξάνθης και ο Χρήστο Μπαλτά από το Σύνδεσμο Αχαϊας. Ως τέταρτος ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διμαντόπουλους (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Νίκος Ιωσηφόγλου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ