“ΟΧΙ” του Μουρίνιο σε πρόταση 100 εκατ. ευρώ από την Κίνα

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δέχθηκε την υψηλότερη πρόταση που έχει γίνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου για έναν προπονητή, όμως το οικονομικό σκέλος δε στάθηκε αρκετό για να πειστεί.

Σύμφωνα με το Sky Sports, οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και γευμάτισαν σε ένα πλουσιοπάροχο τραπέζι με στόχο να συζητήσουν το ενδεχόμενο μετακόμισης του Μουρίνιο στην Κίνα.

Εκεί,  ο Ζοζέ Μουρίνιο δέχθηκε πρόταση “μαμούθ” από τον ιδιοκτήτη της Γκουανζού Εβεργκράντε, ομάδας που πρωταγωνιστεί στο κινεζικό πρωτάθλημα. Το συνολικό ποσό ανέρχεται μαζί με τα μπόνους στα 100 εκατ. ευρώ για 3 χρόνια. Ωστόσο, ο “special one”, την απέρριψε χωρίς δεύτερη σκέψη, αφού βασικό του μέλημα είναι να κοουτσάρει ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Ευρώπη.

Μιλάμε για έναν προπονητή με δύο κατακτήσεις Champions League και οκτώ πρωταθλήματα, εκ των οποίων τρία στην Αγγλία, δύο στην Ιταλία και ένα στην Ισπανία, καθιστώντας τον από τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους που έχουν περάσει από τους πάγκους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ