Ούτε ο Κέβιν Λοβ στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Οι αποχωρήσεις από την Εθνική ομάδα της Αμερικής για ο Παγκόσμιο Κύπελλο συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Τελευταία αποχώρηση αυτή του Κέβιν Λοβ.

Μετά τους ΝτεΡόζαν και Λίλαρντ, σειρά πήρε ο Κέβιν Λοβ να γυρίσει την πλάτη στην Team USA και να αποσύρει τη συμμετοχή του από το training camp και το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.

Ο έμπιστος δημοσιογράφος, Σαμς Τσαράνια, ανέφερε ότι Λόουρι αναμένεται να δώσει κανονικά το «παρών», παρά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τον αντίχειρα.

Έτσι μετά τους ΛεΜπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις, Έρικ Γκόρντον, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, Μπράντλεϊ Μπιλ, Ζάιον Ουίλιαμσον. Τομπάιας Χάρις, ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν, Ντέιμιαν Λίλαρντ σειρά πήρε ο Κέβιν Λοβ να ακυρώσει τη συμμετοχή του στην διοργάνωση.

Πλέον ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα έχει στην διάθεσή του, τους  Χάρισον Μπαρνς,  Αντρέ Ντράμοντ, Κάιλ Λόουρι, Κρις Μίντλετον, Μάιλς Τέρνερ, Κέμπα Ουόκερ, Κάιλ Κούζμα, Μπρουκ Λόπεζ, Πολ Μίλσαπ,  Ντόνοβαν Μίτσελ, Τζέισον Τέιτουμ, Πι Τζέι Τάκερ, Μάρκους Σμαρτ και Θάντεους Γιανγκ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ