Ούτε τώρα ήρθε η νίκη για τον Παναιτωλικό

Στην αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθως ηττήθηκε από τον Βόλο με 3-2 παρόλο που προηγήθηκε στο ματς.

Στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι με τον Τόρες στο 3’. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ντίας απάντησε στο 7’ αλλά το πλασέ κόπηκε από τον Μελίσσα.

Οι Αγρινιώτες οποίοι είχαν την κατοχή της μπάλας ξανά είχε ευκαιρία με τον Αριγίμπι να κάνει ωραία ενέργεια όμως η άμυνα του Βόλου αντέδρασε. Στο 11’το σουτ του Ταχάρ κόντραρε στα σώματα. Ένα λεπτό αργότερα ήταν σειρά του Γιοβάνοβιτς να απειλήσει όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 13’ οι Βολιώτες έχασαν σημαντική ευκαιρία για γκολ με τον Ζοάο να νικιέται από τον Γιαννακόπουλο. Με την συμπλήρωση τριάντα λεπτών αμφότερες οι ομάδες είχαν καλό ρυθμό. Το 0-1 έγινε στο 39’ με το σουτ του Σανιά. Το 1-0 ήταν το σκορ στου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Χουάν Φεράντο μπήκε βελτιωμένη και έφερε το ματς στα ίσια στο 55’ με την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μουνίθ. Μετά το γκολ οι Βολιώτες με τον Μουνιθ απείλησαν εκ νέου τον Γιαννακόπουλο ο οποίος ήταν σε ετοιμότητα.

Στο 60’ οι Αγρινιώτες έχασαν τρομερή διπλή ευκαιρία με τους Μιμιτό και Ντιας να πιάνουν δυνατά σουτ με τον  Μελίσσα όμως να είναι σε ετοιμότητα. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγο της δεύτερης κίτρινης του Σιέστετ κάτι που τους στοίχισε στην πορεία του αγώνα.

Στην συνέχεια του αγώνα ο Βόλος έκανε το 2-1 με το πλασέ του Μάντζη έπειτα από την κακή αντίδραση της άμυνας του Παναιτωλικού. Στο 68’ ο τίτορμος έκανε το 2-2 με την εξαιρετική ενέργεια του Αριγίμπι με την  μπάλα να βρίσκει στον Τσίκα και να αλλάζει πορεία. Στο 78’ η Θεσσαλική ομάδα πέτυχε το 3-2 με την κεφαλιά ψαράκι του Γέντρισεκ έπειτα από την λάθος εκτιμήσει του Γιαννακόπουλου στο φάουλ του Μουνίθ.

Το 3-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Παναιτωλικό να παραμένει προτελευταίος με 3 βαθμούς, ενώ ο Βόλος είναι στην 7η θέση με 12 βαθμούς.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βόλος: Μελίσσας, Ντεντάκης, Τσίκα, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (46′ Μάντζης), Τόρες (71′ Μαξ), Μουνίθ, Ζοάο Ράφαελ, Γέντρισεκ.

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Σίεστεντ, Λουσέρο (46′ Μπάλμπι), Ντάλσιο (82′ Ρομάν), Ντίας, Μιμίτο (66′ Τσιγγάρας), Σανιά, Ταχάρ, Αριγίμπι.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ