Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισκέφτηκε το Νοσοκομείο «Παίδων»

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Ο γκαρντ του Ολυμπιακού συνηθίζει να παίρνει πρωτοβουλίες σε κοινωνικά θέματα και το έπραξε και φέτος.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισκέφθηκε την Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, όπου νοσηλεύονται παιδάκια που κάνουν αιμοκάθαρση. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δημιουργήθηκε από τον δημοσιογράφο και μέλος του ΠΣΑΤ, Αργύρη Παπανικολάου, εις μνήμην του αδελφού του Γιάννη Παπανικολάου, που είχε ιδρύσει τον Σύλλογο μεταμοσχευθέντων αθλητών «ΟΙ ΛΕΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ».

Ο διεθνής γκαρντ του στηρίζει την προσπάθεια του Συλλόγου και αναλαμβάνει εδώ και τρία συναπτά έτη όλα τα έξοδα, προκειμένου αυτά τα παιδιά να αισθανθούν λίγο καλύτερα αυτές τις γιορτινές μέρες. Παρά την κούραση από το χθεσινοβραδυνό ντέρμπι ήταν πιστός στο ραντεβού του κι έτσι σήμερα το πρωί η συγκίνηση όλων ήταν τεράστια μόλις άνοιξε η πόρτα και τον είδαν τα παιδάκια και οι γονείς τους.

«Οι ΛΕΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ» και προσωπικά ο Αργύρης Παπανικολάου ευχαριστούν «τους Βαγγέλη Μάντζαρη για την συνεισφορά του και την συνεχή παρουσία του στο Νοσοκομείο Παίδων. Την ΚΑΕ Ολυμπιακός και ιδιαίτερα το Olympiacos BC Official Store και τον Φίλιππο για τα δώρα τους. Τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και τον team manager Νίκο Κατσιούρα για την φανέλα που δώρισαν με τις υπογραφές των Πρωταθλητριών της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού. Και επιπρόσθετα το ζαχαροπλαστείο ”Αμαρυλλίς” στον Πειραιά για τα ωραία γλυκά που προσέφερε για αυτόν τον ιερό σκοπό.
Τέλος, να ευχηθούμε όλοι μας να τελειώνουν τα βάσανα των μικρών μας φίλων και να ευαισθητοποιηθεί ο κόσμος για τη δωρεά οργάνων. Είμαστε η τελευταία χώρα στην Ευρώπη σε αυτόν τον τομέα και να μην περιμένουμε να συμβεί κάτι σε δικό μας άνθρωπο, ώστε να ψάχνουμε εμείς για δότη. Βγαίνοντας από την Μονάδα αυτή καταλαβαίνουμε ότι όλα τα προβλήματα είναι πολύ μικρά, μπροστά στον αγώνα αυτών των ΜΙΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ»!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ