Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έσπασε ρεκόρ έπειτα από 47 χρόνια!

Ο  “Greek Freak” κατάφερε να σπάσει ρεκόρ 47 χρόνων, καθώς έχει πετύχει τουλάχιστον 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε καθένα από τα οκτώ πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις, βοηθώντας έτσι την ομάδα του να πάρει άλλη μια νίκη, αυτή τη φορά κόντρα στους Λος Άντζελες Κλιπερς, με 129-124.

Ο «Greek Freak» ήταν ασταμάτητος, έχοντας μάλιστα μεγαλύτερη ευστοχία στα τρίποντα επιτυγχάνοντας 4 στις επτά προσπάθειές του, ενώ έχασε για μία ασίστ την ευκαιρία να κάνει ακόμα triple-double στην καριέρα του.

Έσπασε, όμως, ένα ακόμα μεγάλο ρεκόρ που κρατούσε από το 1972, αφού από τότε είχε παίκτης στο NBA να πετύχει τουλάχιστον 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ σε καθένα από τα οκτώ πρώτα παιχνίδια της σεζόν.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ