Ο Γιακουμάκης έσωσε στο τέλος τον Ατρόμητο!

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 2-1 του ΟΦΗ στο Περιστέρι, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Ωραίο ποιοτικά ποδόσφαιρο από τις δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο να σώζει στο τέλος (90+4′) την παρτίδα ο Γιακουμάκης. Στο 2ο λεπτό είχαν προηγηθεί οι γηπεδούχοι με τον Μανούσο, με τους Κρητικούς να ισοφαρίζουν με τον Ναμπί στο 21ο λεπτό. Διπλό δοκάρι σε μία φάση είχαν οι Περιστεριώτες με τον Ενσικουλού και τον Ρόσα, ενώ ο ΟΦΗ με τον Σεμέδο

Μετά από δύο ήττες η ομάδα του Περιστερίου επιστρέφει στα νικηφόρα αποτελέσματα, ενώ για την κρητική ομάδα συνεχίζει για τέταρτο ματς χωρίς νίκη (4 ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο). Ο Ατρόμητος βρίσκεται προσωρινά στην 8η θέση με 14β, ενώ ο ΟΦΗ στην 4η με 16β.

Ο αγώνας:

Ο Ατρόμητος με την έναρξη του αγώνα στο 3ο λεπτό, προηγήθηκε στο σκορ με τον Μανούσο. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο κέντρο, έκλεψαν τη μπάλα και στην αντεπίθεση που δημιουργήθηκε, ο Ανδρούτσος βρήκε τον Μανούσο, ο οποίος μέσα από την περιοχή αρχικά σούταρε, κόντραρε στον Κουτρουμπή, στη συνέχεια κέρδισε εκ νέου τη μπάλα και βρέθηκε απέναντι στον Σωτηρίου, όπου πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Ο ΟΦΗ αν και είχε την κατοχή, ο Ατρόμητος πίεζε αρκετά στο χώρο του κέντρου, θέλοντας να χτυπήσει στην κόντρα.

Η κρητική ομάδα μετά από ωραία συνεργασία του Σεμέδο με τον Ναμπί, ο τελευταίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, νίκησε τον Μέγερι και ισοφάρισε στο 21ο λεπτό, κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια ο Ατρόμητος ανέβασε τον ρυθμό και έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 26ο λεπτό, έχοντας διπλό δοκάρι! Αρχικά ο Ενσικουλού μέσα από την περιοχή και από τα αριστερά σούταρε, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ρόσα σούταρε, σημαδεύοντας και αυτός το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 33ο λεπτό οι Περιστεριώτες έχασαν μία ακόμη καλή ευκαιρία για γκολ. Σε αντεπίθεση ο Μανούσος από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη πάσα με τον Μαρινάκη να προλαβαίνει τον Ανδρούτσο, πριν τη στείλει στα δίχτυα.

Στο 41ο λεπτό ο Ανδρούτσος επιχείρησε το δυνατό σουτ από τα δεξιά, όμως έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1), σε ένα ματς γεμάτο ευκαιρίες, με ωραίο ποδόσφαιρο και ρυθμό.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ μπήκε πιο δυνατά από τον Ατρόμητο, προσπαθώντας να στριμώξει τον Ατρόμητο στα καρέ του.

Στο 72’ οι Κρητικοί έφτασαν κοντά στο 1-2 με τον Σεμέδο. Ο Νέιρα με ωραία πάσα, έβγαλε τον Σεμέδο στο ύψος της περιοχής, όμως το σουτ που επιχείρησε βρήκε το αριστερό δοκάρι του Μέγερι.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν τις αντίπαλες εστίες, όμως χωρίς αποτέλεσμα, καθώς έκλειναν τους χώρους στην άμυνα.

Ενώ όλα έδειχναν πως το ματς θα έμενε στην ισοπαλία, στη τελευταία φάση του αγώνα, ο Ατρόμητος βρήκε τη λύση και πήρε τη νίκη. Ο Ενσικουλού έκανε την παράλληλη σέντρα από τα αριστερά, με τον Γιακουμάκη να κάνει την προβολή και να νικάει τον Σωτηρίου, για το τελικό 2-1.

Κίτρινες: Ενσικουλού, Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας – Νέιρα, Μαρινάκης

Ατρόμητος (Κορακάκης- Οφρυδόπουλος): Μέγερι, Γκάλο, Ταλόσα, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Ανδρούτσος (71’ Βέλλιος), Ενσικουλού, Ρόσα (60’ Γιακουμάκης), Μανούσος (84’ Ούμπιντες)

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου, Σακόρ, Κουτρουμπής, Νέιρα, Μάνος (65’ Φιγκεϊρέδο), Ναμπί (86’ Στάικος), Σεμέδο (90′ Σόουζα), Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Μπράουν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ