Ο Γκαστόν Περέιρο προτάθηκε στην Μίλαν

Ο Πάκο Καζάλ, ο ατζέντης ο οποίος είναι συνηθισμένος στο να φέρνει ταλέντα από την  Ουρουγουάη στην Ιταλία, πρότεινε τον Γκαστόν Περέιρο στην Μίλαν. Ο 24χρονος είχε προταθεί στους «ροσσονέρι» άλλη μια φορά στο παρελθόν, όμως τώρα οι συνθήκες έχουν αλλάξει.

Ο Ουρουγουανός παρουσιάζεται ως μια πολύ καλή ευκαιρία για την Μίλαν από οικονομικής άποψης. Πριν από έξι μήνες, η Αϊντχόφεν ζητούσε 15 εκατομμύρια ευρώ για να τον δώσει, ένα ποσό που οι «ροσσονέρι» δεν ήθελαν να πληρώσουν. Ωστόσο, η κατάσταση έχει αλλάξει τελείως τώρα.

Τον Φεβρουάριο, ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα δωρεάν, αφού το συμβόλαιο που έχει με την Ολλανδική ομάδα λήγει το καλοκαίρι. Επιπλέον, για τον Περέιρο είναι όνειρο ζωής το να παίξει σε Ιταλική ομάδα και αυτός είναι ο λόγος που ο ατζέντης του έχει έρθει σε επικοινωνία και με άλλη ομάδα πέρα από την Μίλαν.

Αυτή είναι η Μπολόνια, η οποία μάλιστα έχει ήδη συζητήσει με τον ατζέντη του 24χρονου για ενδεχόμενη μεταγραφή. Όσο για τους «ροσσονέρι» ,έχουν στο μυαλό τους την προσφορά και θα συζητήσουν με τον τεχνικό της ομάδας τους, Πιόλι, για τα χαρακτηριστικά του Περέιρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ