Ο Γκόσενς στο στόχαστρο της Τσέλσι

Οι σκάουτερ της Τσέλσι παρακολουθούν ταλέντο της Αταλάντα, με την αξία του να κυμαίνεται στις 15 εκατομμύρια λίρες.

Η Τσέλσι σκέφτεται την κρούση στην Αταλάντα για τον ακραίο μπακ, Ρόμπιν Γκόσενς, αφού οι σκάουτερ των “Μπλε” ήταν στην άνετη επικράτηση της επί της Πάρμα με 5-0 την Δευτέρα (6/1) για την Serie A.

Παρότι ο Φρανκ Λάμπαρντ σκέφτεται την ενίσχυση επιθετικά, ο προπονητής της Τσέλσι σκέφτεται την απόκτηση του Γκοσένς, που είναι ένα από τα αστέρια της ομάδας του Μπέργκαμο που σημειώνει τεράστια άνοδο.

Σύμφωνα με το Tuttomercatoweb, η Τσέλσι παρακολουθεί στενά τον Γκοσένς αυτή τη σεζόν και τους έχει αναγκάσει να τον δουν από κοντά πολλές φορές. Και με τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πλέον να έχει έρθει, το Ιταλικό μέσο δηλώνει πως αντιπρόσωποι των “Μπλε” βρέθηκαν στο Gewiss Stadium τη Δευτέρα (6/1) για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Γερμανό αμυντικό.

Και ο 25χρονος δεν απογοήτευσε τους σκάουτερ, ο Γκόσενς έπαιξε εκπληκτικά και σκόραρε το τρίτο γκολ στη νίκη επί της Πάρμα όταν η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι σκαρφάλωσε στην 5η θέση της βαθμολογίας, παίρνοντας τη 4η νίκη σε 5 παιχνίδια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ