Ο …γουρλής Stelios!

Οι φίλαθλοι της Μπόλτον αποθέωσαν τον Στέλιο Γιαννακόπουλο στον πρόσφατο αγώνα της πρώτης αγωνιστικής της Championship κόντρα στην Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον με τον Έλληνα πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή να φέρνει τύχη στην πρώην ομάδα του η οποία επικράτησε με 2-1 μέσα στο «Χοθορνς».

Ως γνωστόν ο Στέλιος Γιαννακόπουλος αγωνίστηκε στους «τροτερς» από το 2003 έως το 2008 , σημειώνοντας 20 γκολ σε 137 εμφανίσεις. Αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους των «Γουόντερερς» οι οποίοι όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία του στο ματς με τη Γουέστ Μπρόμ, έσπευσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να του ζητήσουν αυτόγραφο. Να σημειωθεί ότι τελικά η Μπόλτον του Φιλ Πάρκινσον κατάφερε να επικρατήσει στην αναμέτρηση της πρεμιέρας με 2-1 με τα γκολ των Τζος Μαγκένις και Γιανίκ Βιλτσχούτ (Ολλανδός, δανεικός από τη Νόριτς).

Δείτε ΕΔΩ το δημοσίευμα της Bolton news για τον Στέλιο Γιαννακόπουλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ