Ο διάδοχος του Ρονάλντο, Ζοάο Φέλιξ, έβαλε την σφραγίδα του

Με τον Ζοάο Φέλιξ, το “next big thing” του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, να κάνει χατ-τρικ και να δημιουργεί το τέταρτο, η Μπενφίκα κέρδισε στην Πορτογαλία με 4-2 την Άιντραχτ, που έπαιζε με 10 από το 20’, για τον πρώτο αγώνα της νοκάουτ φάσης των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο άλλος σκόρερ των γηπεδούχων ήταν ο Ρούμπεν Ντίας στο 50ο λεπτό όταν και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-1.

Για τους φιλοξενούμενους σκόραραν οι Γιόβιτς(40′) και Πατσιέντσα(72′) ενώ νωρίτερα (20′) είχε αποβληθεί ο Εντικά αντικρίζοντας σωστά την απευθείας κόκκινη κάρτα για επαγγελματικό φάουλ ως τελευταίος παίκτης.

Πλέον, η πρόκριση είναι ακόμη εφικτή και για τους Γερμανούς χάρις στα δύο εκτός έδρας τέρματα που πέτυχαν και θα κριθεί στη ρεβάνς της Φρανκφούρτης, την επόμενη Πέμπτη(22:00), με το νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει έναν εκ των Σλάβια Πράγας-Τσέλσι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ