Ο Ζιντάν έχει πρόβλημα με τον Κασεμίρο

Οι κίτρινες κάρτες που έχει πάρει ο Κασεμίρο  προκαλούν πονοκέφαλο στον Ζιντάν, καθώς απέχει μια κίτρινη κάρτα μακριά από το να τιμωρηθεί ,ενώ πλησιάζουν τα παιχνίδια ζωτικής σημασίας με Βαλένθια και Μπαρτσελόνα .

Αν ο Ζιντάν τον αφήσει  εκτός από την αναμέτρηση με την Εσπανιόλ τότε η παρουσία του στο Μεστάγια είναι εγγυημένη, αλλά η Ρεάλ θα πάει  να παίξει στο Καμπ Νου τρεις ημέρες αργότερα.

Ο Κασεμίρο έχει ξεκινήσει  και στα 19 παιχνίδια που έχει δώσει η Ρεάλ τη φετινή σεζόν σε Πριμιέρα Ντιβιζιόν και Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίζει να είναι το κομβικός παίκτης για τονΖιντάν.

Ο Βραζιλιάνος παίζει πάντα και ο Ζιντάν δεν ξέρει τι να κάνει χωρίς αυτόν.

Τώρα, ο Γάλλος έχει μια απόφαση να πάρει σχετικά με το πώς θα διαχειριστεί τον Casemiro για να τον έχει στη διάθεση του, τόσο στη Βαλένθια όσο και στην Καταλονία.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ