Ο Θεμπάγιος ενημέρωσε τον Φλορεντίνο Πέρεθ ότι θέλει να μείνει στην Άρσεναλ

Ο δανεικός στην Άρσεναλ, Ντάνι Θεμπάγιος είχε συνομιλία με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ ότι θέλει να κάνει μόνιμη την μετακίνηση του στην ομάδα του Βορείου Λονδίνου.

Ο Ντάνι Θεμπάγιος βρίσκεται ως δανεικός στο Έμιρεϊτς από το καλοκαίρι και ήδη έχει δείξει καλά στοιχεία στους αγώνες που έχει αγωνιστεί. Έχει γίνει σημαντικό κομμάτι της ομάδας του Βάσκου τεχνικού και ο ίδιος δείχνει να ευχαριστιέται την ζωή του στο Λονδίνο.

Οι φίλαθλοι των “Κανονιέρηδων” έχουν ήδη λατρέψει τον Ισπανό μέσο που ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης και θέλουν την παραμονή του από τον Οκτώβριο παρότι γνωρίζουν την δυσκολία της περίπτωσης του. Στο συμβόλαιο του δανεισμού του, δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς και άρα θα πρέπει να συμφωνήσουν οι δύο ομάδες στο ποσό που θα ζητήσει η “Βασίλισσα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ