Ο Κύργιος τον τίτλο στο Ακαπούλκο

Τον πρώτο τίτλο του μετά από 14 μήνες πανηγύρισε ο Νικ Κύργιος, ο οποίος νίκησε στον τελικό του τουρνουά στο Ακαπούλκο τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 6-3, 6-4. Ο ελληνικής καταγωγής Αυστραλός, ο οποίος είναι Νο 72 στον κόσμο, έδειξε τη δύναμή του στη συγκεκριμένη διοργάνωση, καθώς νίκησε τρεις τενίστες από το “top 10” της παγκόσμιας κατάταξης. Μετά τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ (Νο 2) στον β΄ γύρο και τον Αμερικανό Τζον Ίσνερ (Νο 9) στον ημιτελικό, ο Κύργιος κατέβαλε στον τελικό την αντίσταση του -Νο 3 στον κόσμο- Γερμανού και έφτασε τους πέντε τίτλους στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κύργιος είχε πανηγυρίσει τον τελευταίο τίτλο του τον Ιανουάριο του 2018 στο τουρνουά του Μπρισμπέιν, ενώ το σημερινό τρόπαιό του είναι το δεύτερο σε τουρνουά κατηγορίας ATP 500, της πιο σημαντικής μετά τα γκραν σλαμ και τα τουρνουά Masters 1000.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ