Ο Μίσιτς έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Κρήτη και τον ΟΦΗ με 0-1, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Το νικητήριο τέρμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας πέτυχε ο Μίσιστς στο 56ο λεπτό, σκοράροντας το 5ο του φετινό του τέρμα. Καλύτερος ο ΠΑΟΚ και στα δύο ημίχρονα, σπαταλώντας αρκετές χαμένες ευκαιρίες για γκολ, με τον Σωτηρίου να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση.

Ο “δικέφαλος του βορρά” διατήρησε το αήττητο σερί του και έφτασε στους 45 αγώνες πρωταθλήματος, με τους “ασπρόμαυρους” να έχουν σκοράρει σε όλους τους αγώνες. Επίσης, έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σκοράρει σε 30 συνεχόμενα παιχνίδια μακρυά από την έδρα του ξεπερνώντας τις 29 εκτός αναμετρήσεις με γκολ που είχαν κατά το παρελθόν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα κράτησε για τρίτη φορά το “μηδέν” στην άμυνα, πέρασε νικηφόρα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν από την Κρήτη και προσπέρασε -έστω και προσωρινά- τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας. Από την άλλη, οι Κρητικοί γνώρισαν τη δεύτερη διαδοχική τους ήττα και πρώτη μετά από τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες στο “Γεντί Κουλέ”.

OΦΗ: Σωτηρίου, Κοροβέσης, Κ. Γιαννούλης, Κουτρουμπής (83’ Στάικος), Μαρινάκης, Μπράουν, Νέιρα, Ναμπί (73’ Μάνος), Σεμέντο, Φιγκεϊρέδο, Τσιλιανίδης (83’ Φερέιρα)

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μάτος, Δ. Γιαννούλης,Αουγκούστο, Μίσιτς, Λημνιός, Ελ Καντουρί (78’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ (87’ Εσίτι), Σφιντέρσκι (73’ Άκπομ)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ