Ο Ντέρεκ Ρόουζ φαβορί για το βραβείο του 6ου παίκτη

Ο Ντέρεκ Ρόουζ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς είναι πλέον το νέο φαβορί για κατάκτηση του βραβείου του καλύτερου έκτου παίκτη της χρονιάς. Ο Ρόουζ έχει φέτος μέσους όρους 18,3 πόντων ανά αγώνα και 4,5 ασίστ, ενώ έχει ξεκινήσει στη βασική πεντάδα της Μινεσότα σε μόλις 13 από τα 48 ματς που έχει παίξει.
Ο 30χρονος είχε πέρυσι μια κακή χρονιά με μόλις 8,4 πόντους σε 25 ματς. Είχε ξεκινήσει τη σεζόν με το Κλίβελαντ ενώ στην πορεία δόθηκε με ανταλλαγή στη Γιούτα. Πέρυσι το καλοκαίρι ο Τομ Τίμποντο, με τον οποίο ο Ρόουζ συνεργάστηκε για πέντε χρόνια στο Σικάγο, αποφάσισε να τον φέρει στη Μινεσότα. Ο Ρόουζ έχει παίξει σε τρία All Star Game, ενώ το 2011 αναδείθχηκε MVP του πρωταθλήματος, πριν αντιμετωπίσει πάρα πολλούς τραυματισμούς στα γόνατα.
Αντίπαλοι του Ρόουζ για το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη είναι οι Λου Ουίλιαμς των Κλίπερς, Ντομάντας Σαμπόνις των Πέισερς, Ντένις Σρούντερ των Θάντερ και Τέρενς Ρος των Μάτζικ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ