Ο Ντε Χέα ζητά περισσότερα για το νέο συμβόλαιο

Εμπλοκή παρουσιάστηκε στις επαφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία, μετά από διαπραγματεύσεις μηνών, θέλει ν’ ανανεώσει το συμβόλαιο της με τον Νταβίντ Ντε Χέα, έως το καλοκαίρι του 2022, θέλοντας να βάλει τέλος στις φήμες περί παραχώρησης του στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Ισπανός διεθνής τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο έως το επόμενο καλοκαίρι και σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, δεν αποδέχθηκε την πρόταση της διοίκησης για να βάλει την υπογραφή του στην επέκταση του συμβολαίου.
Κι αυτό γιατί ο Ντε Χέα, που έχει αποδοχές 200 χιλιάδες λίρες την βδομάδα (!), σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ φαίνεται να έχει ζητήσει αύξηση στο νέο του πολυετές συμβόλαιο, που θα του αποφέρει 350 χιλιάδες λίρες την βδομάδα. Η διοίκηση της Μάντσεστερ του έχει προτείνει 300 χιλιάδες και γίνονται προσπάθειες για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ